Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Πανιώνιος Κ20 1-3

1380310_10205383455336581_5234452618781677567_nΔίκαιη η επικράτηση του Πανιωνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, απέναντι σε μια αγνώριστη Βέροια που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες (εκτός μεταξύ άλλων, την τελευταία στιγμή ο Μελικιώτης λόγω ίωσης). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και με κορυφαίο τον Ντάγκρα που πέτυχε δύο τέρματα σε καθοριστικά χρονικά σημεία της αναμέτρησης, πήρε τρεις ακόμη βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως η Βέροια δεν θα είχε την ανάλογη απόδοση όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Οι “κυανέρυθροι” της Αθήνας ήταν καλά διαβασμένοι, έκλεισαν σωστά τους χώρους στα καρέ του Αστρά και ήταν πάντα απειλητικοί στις επιθέσεις που εκδήλωναν είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τον Ντάγκρα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και αφού απέσπασε την μπάλα από τον αντίπαλο αμυντικό, πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Η “βασίλισσα” προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και παρά τις καλές στιγμές με Παναγιωτούδη (αγωνίστηκε σήμερα με την Κ20) και Μάνο, δεν κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσια. Την ίδια στιγμή, ο Πανιώνιος είχε δύο καλές στιγμές με τον Πρέντι, με το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρώνεται με το ρευστό προβάδισμα από πλευράς Νεοσμυρνιωτών.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν παρουσίασε αξιόλογες μεταβολές, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα στο 58′ με τον Ντάγκρα και πάλι, σε μια αρκετά περίεργη φάση, όταν συμπαίκτης του βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι γηπεδούχοι σταμάτησαν θεωρώντας πως οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν fair play πετώντας τη μπάλα πλάγια, όμως αυτοί συνέχισαν και ο σκόρερ βρέθηκε απέναντι από τον Αργυρόπουλο, “γράφοντας” το 0-2.

Η Βέροια αντέδρασε στη συνέχεια, κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 71′ με τον Δημήτρη Μάνο ωστόσο στο διάστημα που απέμεινε οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλά τους χώρους προς την άμυνα τους και σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις (και ενώ η Βέροια ρίσκαρε στα τελευταία λεπτά παίζοντας φουλ επίθεση) πέτυχαν και το 1-3 με τον Πρέντι, σκορ που ήταν και το τελικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αναστασίου, με βοηθούς τους κ.κ.  Παπαδάκη και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Αργυρόπουλος, Παναγιωτίδης (73′ Μάτζιος), Νικολαϊδης, Αναστασιάδης, Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Κουτρούμπαλος (46′ Καψάλης), Λαζόπουλος, Μάνος, Παναγιωτούδης.

Πανιώνιος Κ20 : Αστράς, Μέξης, Ρόπας, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Πινιώτης, Αρώνης, Γκούμας (65′ Γιοματάρης), Παναγιωτόπουλος, Πρέντι (88′ Φερεντίνος), Ντάγκρας (76′ Παπανικολάου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected