Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 0-1 (photos)

1-11 008

Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, απέναντι σε μια ομάδα που μετρούσε “3×3” στα τελευταία της παιχνίδια. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη (που έφτασε τους 16 βαθμούς) “αποδρά” με τους τρεις βαθμούς και από τη Μελίκη, συμπληρώνοντας μάλιστα έξι βαθμούς (όντως νεοφώτιστοι) στις έδρες των δύο πρωτοπόρων του περσινού πρωταθλήματος! Από την άλλη πλευρά οι “ερυθρόλευκοι”, στο δεύτερο παιχνίδι του Δημήτρη Τσάκαλου ως υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, είχαν και πάλι ευκαιρίες για να σκοράρουν, δεν κατόρθωσαν όμως να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με την καλύτερη ψυχολογία ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες, ωστόσο στο τέλος…χαμογέλασαν οι “πράσινοι”. Παίζοντας έξυπνα την τακτική των αντεπιθέσεων και με σωστή ανασταλτική λειτουργία, προσπάθησαν να απομακρύνουν την όποια πίεση στα καρέ του Μήτσα και να εκμεταλλευτούν παράλληλα είτε τα στημένα του Αλέξη Χάμπαλη είτε την ταχύτητα των Χρήστου Οικονόμου και Χρήστου Φεζουλά.

1-11 005

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον Φίλιππο μόλις στο 2ο λεπτό, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Μπρέγκου πέρασε εκτός της εστίας του Μήτσα. Στο 13′ ήταν η σειρά του Αγροτικού να επιχειρήσει σουτ στο αντίπαλο τέρμα, με τον Χάμπαλη να μη βρίσκει στόχο. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 24′ όταν οι “πράσινοι” κέρδισαν φάουλ σε ανατροπή του Χάμπαλη από τον Ντόβα και ο έμπειρος μέσος (σπεσιαλίστας ων) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιώμου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 31′ ο Αγροτικός είχε ένα ακόμη απευθείας φάουλ με τον Χάμπαλη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Πιτσάβας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί όμως των “πρασίνων” έκλεισαν καλά το οπτικό πεδίο του νεαρού επιθετικού και απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φίλιππος ανέβασε την απόδοση του και πίεσε περισσότερο την αντίπαλη άμυνα, η οποία είχε πλέον περισσότερη δουλειά όπως άλλωστε ήταν φυσιολογικό. Ο Σάββας Αβετίδης “γέμισε” περισσότερο το κέντρο, με στόχο την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία και να προσπαθήσει στις αντεπιθέσεις να απειλήσει εκ νέου την εστία του Τσιώμου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να “σπάσουν” την άμυνα των νεοφώτιστων και παρά τις προσπάθειες των Μπρέγκου και Λουμάνι (δις) δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στις αντεπιθέσεις (με Χρήστο Οικονόμου και στις δύο φάσεις), με τον Κώστα Τσιώμο να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

1-11 010

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Γιάντση

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Κακαγιάννης (78′ Μαμουτόπουλος), Ντόβας, Τεγούσης, Μπούφι, Ανδρίτσος, Πιτσάβας, Λουμάνι,  Σίμος, Μπρέγκου.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Νικολαϊδης, Αβετίδης, Καρολίδης, Ρηγόπουλος (46′ Κουβατσίδης), Φεζουλάς (65′ Χειμωνίδης), Τσανασίδης, Οικονόμου Χ., Σαμψωνίδης , Χριστιάς (58′ Κατσαπελίδης), Χάμπαλης.

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr


σάρωση00011Το σημερινό ρεπορτάζ του Φίλιππου Μελίκης είναι μία προσφορά της Κάβας «Παραπούρας» (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected