Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 2-0 (photos)

DSCN9967Μία αναμέτρηση που επικράτησε το…άγχος, παρακολούθησαν οι 70-80 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού. Η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού (αγωνίστηκαν αμφότεροι) επικράτησε των “κιτρινόμαυρων” με 2-0 και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Δημήτρη Γιουρόπουλου βρίσκεται στην 14η θέση μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής και ακολουθεί ένας αγωνιστικός “γολγοθάς” κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους, σε μία διαδικασία (άμεσης) ανάγκης συγκέντρωσης βαθμών για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Δείγμα του μεγάλου άγχους των δύο ομάδων για το αποτέλεσμα σήμερα, ήταν η μόλις μία σημαντική ευκαιρία που καταγράφηκε στο πρώτο 45λεπτο. Ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, με τη…σιγαλιά να “σπάει” ο Μάκης Σπανός στο 28′ το σουτ του οποίο πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Και ενώ ο Άρης κρατούσε στα επίπεδα που επιθυμούσε το σημερινό παιχνίδι, δύο απανωτοί τραυματισμοί άλλαξαν άρδην τα σχέδια του Δημήτρη Γιουρόπουλου. Αρχικά ο ίδιος δεν μπόρεσε να συνεχίσει φοβούμενος υποτροπή στη θλάση που υπέστη στο ματς Κυπέλλου στο Ροδοχώρι και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Λευτέρη Καρασαββίδη να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς και αυτός ένιωσε ενοχλήσεις δίνοντας τη θέση του στον Χρήστο Τσίπη του Σ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους μάλιστα, ο Ατρόμητος…έλυσε τον γόρδιο δεσμό και με τον συνήθη ύποπτο Μάκη Σπανό (έφτασε τα 8 στο πρωτάθλημα) άνοιξε το σκορ, λυτρώνοντας τους φίλους της ομάδας που περίμεναν με μεγάλη αγωνία το τέρμα για την ομάδα τους.

DSCN9977

Ο Άρης πάλεψε στη συνέχεια για την ισοφάριση, ρίσκαρε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι “κυανόλευκοι” ήταν πάντα απειλητικοί στην κόντρα ειδικά από τη στιγμή που βρήκαν περισσότερους χώρους στα αντίπαλα καρέ. Και ενώ αρχικά ο Ασλάνογλου σημάδεψε από πλάγια το δοκάρι του Παπαδόπουλου, πέντε λεπτά αργότερα και μετά από διπλή προσπάθεια του Θωμά Λιλιόπουλου από αριστερά, ο Αντώνης Καρατάσιος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και σε κενή εστία έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Λιόλιου βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν αντίθετα στις πέντε ήττες, ενώ ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηνούπολης.

Βοηθοί του κ. Λιόλιου οι κ.κ. Καρυπίδης και Σωτηριάδης.

DSCN9981

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Τσιφλίδης, Κωστογλίδης, Παγγούρας, Φαρμάκης, Ασλάνογλου, Τσακαλίδης, Χασάν (46′ Μπάκανος), Λιλιόπουλος, Καρατάσιος, Σπανός.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος, Τσίπης Χ.Α., Ανδρέου, Καρασαββίδης (54′ Τσίπης Χ.Σ.), Γιουρόπουλος (46′ Μιμίνι), Μωραϊτης Γ., Κουτσιάδης, Αραπέλης, Δαρδακούλης, Τσέκα, Παπαδόπουλος Κ..


antheon3Το ρεπορτάζ του σημερινού αγώνα είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected