Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Εθνικός Κλειδιού 1-1 (photos)

DSCN0013Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι Φίλιππος και Εθνικός στο σημερινό παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε από τη μέτρια ποιότητα και τις λιγοστές φάσεις στις δύο εστίες. Δεν έλειψαν ωστόσο και οι αποβολές, καθώς δύο ποδοσφαιριστές και ένας παράγοντας των “βυσσινί” αλλά και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος των “κυανολεύκων” αποβλήθηκαν από τον ρέφερι κ. Τρέβλα, για τον οποίο διατυπώθηκαν έντονα παράπονα στο τέλος από αμφότερες τις ομάδες.

Η σημερινή ισοπαλία στην πραγματικότητα δεν βολεύει καμία από τους δύο αντιπάλους, με τον μεν Φίλιππο να βρίσκεται καθηλωμένος στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς και τον δε Εθνικό να παραμένει στην 9η θέση και ενώ είχε την ευκαιρία να ξεφύγει καθώς Αχιλλέας Νάουσας που προπορεύεται και Φίλιππος Μελίκης που ακολουθεί, γνώρισαν τις ήττες στη σημερινή 8η αγωνιστική.

Το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης, παρουσία ελάχιστων θεατών, ξεκίνησε με μια πολύ καλή ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων, με τον Ραφαήλ Πάτρα να βρίσκεται τετ-α-τετ απέναντι στον Γιώργο Μυλωνά, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (3′) σημειώθηκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, ένα τέρμα που φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γιάννης Θεοδωρίδης, ο οποίος έχασε τη μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη και ο Θεοδόσης Περηφανόπουλος που βρέθηκε προ της γραμμής της εστίας, την έσπρωξε στα δίχτυα.

DSCN0010

Ιδανικό το ξεκίνημα για τον Εθνικό, ωστόσο δεν ήταν ανάλογη η συνέχεια. Στο 11′ ο Σότι απείλησε και πάλι την εστία των φιλοξενούμενων, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 18′ το μακρινό σουτ του Δημοσθένους μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μυλωνάς. Στο 23΄ήταν η σειρά των “κυανολεύκων” να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και συγκεκριμένα με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο οποίος απέναντι από τον Θεοδωρίδη, δεν κατάφερε να νικήσει τον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος…εξιλεώθηκε εν μέρει για το λάθος στο 3ο λεπτό.

Η ισοφάριση για τον Φίλιππο ήρθε στο κρισιμότερο χρονικά σημείο της αναμέτρησης και συγκεκριμένα δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα. Ο Μυλωνάς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Παναγιώτης Γατόπουλος βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του Εθνικού και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Το δεύτερο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς περισσότερες ήταν οι διακοπές για υποδείξεις του ρέφερι παρά παίχτηκε ποδόσφαιρο. Στο διάστημα αυτό αποβλήθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Φίλιππου Μέσης κ. Μάκης Μελικιώτης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στον κ. Τρέβλα και στη συνέχεια ήταν η σειρά των Σπύρου Βοργιατζίδη (67′) και Μάριου Σότι (69′) να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια, δεχόμενοι αμφότεροι τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Φίλιππος, με σημαντικό αριθμητικό μειονέκτημα πλέον, πρόσεξε αποκλειστικά την ανασταλτική του λειτουργία και παρά την πίεση των αντιπάλων, κατόρθωσε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης. Στο 88′ μάλιστα ο Εθνικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σωτήρη Παπαδόπουλου, μετά από υπόδειξη του βοηθού κ. Χατζαρίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χατζαρίδη.

DSCN0019

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Γκατζίδης, Βοργιατζίδης, Ρόκκο, Μυλωνάς (90+2′ Πάτρας Ν.), Πάτρας Ρ. (75′ Γιαννόπουλος), Πάτρας Κ., Σότι, Γατόπουλος, Δημοσθένους.

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Συρόπουλος, Περηφανόπουλος, Δημητριάδης, Δούλιας (66′ Καλυβιώτης Α.), Κακατάτσιος, Πετικόπουλος, Πολυζόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected