Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Καραϊσκάκης – Λευκάδια 3-0 (photos)

p196al8ipll1ib961211c1ojj66Η ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησε άνετα με 3-0 των Λευκαδίων στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας και κάνει νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στην γειτονική Φιλιππιάδα από τον Εθνικό.

Η ομάδα του Βασίλη Καλτσή, ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της και έφτασε σχετικά εύκολα στους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 5΄ του αγώνα ο Χούσος έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 12΄ τα Λευκάδια απάντησαν με το σουτ του Σαρίδη να φεύγει άουτ. Στο 17΄ η κεφαλιά του Ραμπαβίλα και στο 20΄ το σουτ του Γραβάνη έφυγαν άουτ. Λίγα λεπτά μετά όμως, στο 24΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ με σουτ του Στάνσετιτς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Η Αρτινή ομάδα είχε χαμένη ευκαιρία με σουτ του Κόλλινς στο 35΄ και στο 41΄ έφτασε στο 2-0, με τον Αβραμίδη να σκοράρει με προβολή μετά από σέντρα του Στάνσετιτς.

Με την έναρξη του β΄ μέρους τα Λευκάδια λίγο έλειψε να μειώσουν σε 2-1, αλλά ο Καραγκούνης έδιωξε το σουτ του Σαρίδη. Στο 55΄ το σουτ του Κόλλινς έφυγε άουτ και στο 70΄ μετά από κεφαλιά του Μουρατίδη από κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Παναγιώτου και Στάνσετιτς δεν κατάφεραν να βρουν στόχο στη συνέχεια, αλλά στο 89΄ ο Καβαλλάρης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική κάθετη πάσα του Κόλλινς και σημείωσε το 3-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα Κόλλινς και Στάνσετιτς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Μετά από αυτή της τη νίκη η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε τους 11 βαθμούς και είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ τα Λευκάδια παραμένουν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Β. Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης (70΄ Παπανίκου), Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Βασίλιεβιτς, Χούσος, Στάνσετιτς, Ραμπαβίλας (62΄ Καβαλλάρης), Γραβάνης (78΄ Κυριάκης).

Λευκάδια Νάουσας (Κ. Κάκουγλου): Βόλτσης, Παπαδόπουλος Ν., Χουλουλίδης (70΄ Παπαδόπουλος Λ.), Τάσσο, Αργυρόπουλος (65΄ Ίντος), Γιώτας, Λοσάϊ (65΄ Νεστορόπουλος), Μουρατίδης, Παρσόπουλος, Ασλαμπαλόγλου, Σαρίδης.

*με την πολύτιμη βοήθεια του sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected