Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναιτωλικός Κ17 – Βέροια Κ17 3-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚρίμα κι άδικο για τη “βασίλισσα”, άγγιξε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα… Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη προηγήθηκε 0-2 στο 41′, ωστόσο δέχτηκε την ισοφάριση μέχρι την ανάπαυλα και μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου πέτυχε την απόλυτη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το ματς στα…πόδια τους και θα μπορούσαν να πάρουν βαθμούς ή βαθμό από το σημερινό παιχνίδι, επέστρεψαν όμως στην Ημαθία χωρίς τίποτα στις αποσκευές τους.

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού στο “ΕΜΙΛΕΟΝ”, η Βέροια ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αιφνιδίασε τους αντιπάλους με την επιθετικότητα της και από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως δεν πήγε στην Αιτωλοακαρνανία για να χάσει. Με ωραία κυκλοφορία της μπάλας και σωστή ανασταλτική λειτουργία, κράτησε μακριά τους “κυανοκίτρινους”, που δεν πάτησαν περιοχή στο διάστημα αυτό. Η “βασίλισσα” κατάφερε στο 36′ να ανοίξει το σκορ με τον Μαντό και να διπλασιάσει τα τέρματα της πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαμιώτη, μετά από χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή.

Και ενώ η Βέροια έδειχνε πως θα έπαιρνε το σπουδαίο “διπλό” στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός είχε άλλες σκέψεις… Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη της “βασίλισσας” και μάλιστα να φέρουν το ματς στα ίσια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο δεύτερο πέναλτι που υπέδειξε ο ρέφερι της συνάντησης.

Αρνητική η τροπή για τους “κυανέρυθρους” η οποία ήρθε…τούμπα στο 55′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του επιθετικού του Παναιτωλικού βρήκε τα δίχτυα του Σουροβίκη. Η απόλυτη ανατροπή για τον Παναιτωλικό, που πλέον είχε το πάνω χέρι στον αγώνα, κυρίως ψυχολογικά μετά τα τρία σερί τέρματα και μάλιστα μέσα σε διάστημα 15 λεπτών.

Στο 75′ η Βέροια είχε μια καλή ευκαιρία με τον Νικόπουλο, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αντίπαλοι αμυντικοί ενώ στο 85′ σημειώθηκε η πιο μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, το σουτ όμως του Χατζηπαρασίδη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο διάστημα αυτό, οι “κυανοκίτρινοι” έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις, όντας πάντα επικίνδυνοι σ αυτές, ειδικά μετά το ρίσκο που πήρε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ανεβάζοντας τις γραμμές για την ισοφάριση.

Η σύνθεση της Βέροιας

Σουροβίκης, Δημητριάδης Κ. (46′ Πατσιαβούρας), Καραμπίνας, Παπάς (46′ Χρυσόπουλος), Ράδης, Τσουλχάη (61′ Κουτρουλιάς), Μαντός, Νικόπουλος, Τσιούχας (76′ Στογιάννης), Σαμιώτης (70′ Δημητριάδης Π.), Χατζηπαρασίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected