Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Ρήγας Φεραίος 1-1

14-15-6h-koz-rig-fash1-640x360Μοιρασιά στην Κοζάνη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ Εθνικής 2014-15.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, προηγήθηκε με 1-0 κι έδειξε ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή του Ταφαρλή άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες, με τον Ρήγα Φεραίο να ισοφαρίζει λίγο αργότερα αλλά την Κοζάνη να τελειώνει πιο καλά το παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να σημειώσει δεύτερο τέρμα.

Η Κοζάνη προηγήθηκε στο 19′ όταν μετά από σέντρα του Χαματάι από δεξιά ο Κάλφας έπιασε την δυνατή κεφαλιά, ο Κεφαλάς απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Θωμά Μπιμπίρη που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 53′ η Κοζάνη έμεινε με 10 παίκτες μετά από μία πολύ αυστηρή απόφαση του διαιτητή που έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ταφαρλή όταν αυτός σταμάτησε τη μπάλα καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν γρήγορα ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου.

Παρά τις διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων ότι πρώτον ο παίκτης του Ρήγας Φεραίου σημάδεψε τον Ταφαρλή και δεύτερον ότι ούτως η άλλως η μπάλα κυλούσε, ο διαιτητής έστειλε τον παίκτη της Κοζάνης στα αποδυτήρια.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα (57′) ο Ρήγας Φεραίος ισοφάρισε όταν ο Κρεββατάς πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε από κοντά, ο Σταματόπουλος απέκρουσε με το πόδι εξ” επαφής, η μπάλα κόντραρε και πάλι στον Κρεββατά και κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Κάλφα να αποκρούσει πάνω στη γραμμή.

Η εξέλιξη αυτή πείσμωσε τους παίκτες της Κοζάνης που βρήκαν την ενέργεια να πάρουν και πάλι την πρωτοβουλία, αν και με παίκτη λιγότερο.

Ένα καλό φάουλ του Δρόσου στο 75′ που απέκρουσε δύσκολα ο Κεφαλάς, κι ένα σουτ του ίδιου παίκτη στο 80′ που και πάλι σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Ρήγα Φεραίου ήταν οι καλύτερες στιγμές για την Κοζάνη που δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Κοζάνη : Σταματόπουλος, Ντούκα, Ματούλας (60′ Αλιατίδης), Μπιμπίρης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος (85′ Ζιγκερίδης), Χαματάϊ, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (60′ Δρόσος).

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου (61′ Μπίκας), Χατζής, Ζενούνι (46′ Μιχολίτσης), Κεμάλι (46′ Μαλάκος), Ζατσάϊ, Κρεββατάς.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected