Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΦΑΣ Νάουσα 1-5

10407254_10152572212427012_7729576641362917253_n

 

Μία ακόμη νίκη με μεγάλο σκορ για τον ΦΑΣ Νάουσα, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης απέναντι στον τοπικό Φίλιππο.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, χωρίς να εντυπωσιάσει, πήρε αυτό που ήθελε και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου πάλεψε ως ένα σημείο, κατάφερε να μειώσει πριν την ανάπαυλα ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε η κούραση και μοιραία ηττήθηκε από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν την υπεροχή από το πρώτο λεπτό του αγώνα και στο 4ο λεπτό πραγματοποίησαν την πρώτη απειλητική επίσκεψη στα καρέ του Θεοδωρίδη, με τον Αδάμ Βλαχοδήμο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Ο ΦΑΣ κατόρθωσε στην αμέσως επόμενη αξιόλογη φάση να μπει οδηγός στο σκορ και συγκεκριμένα στο 8′ όταν ο Κοσμάς επωφελήθηκε από την αδράνεια της άμυνας του Φίλιππου, κινήθηκε ωραία με τη μπάλα, πάσαρε στον Δημήτρη Καφέ και αυτός ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 0-1.

Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμη καλή στιγμή με τον Αδάμ Βλαχοδήμο, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Θεοδωρίδη για να πέσει σταδιακά στη συνέχεια η…σκόνη, μετά το φουριόζο ξεκίνημα των “κυανολεύκων”. Στο διάστημα αυτό ο Φίλιππος προσπάθησε να βγει με αξιώσεις στα καρέ του Σταματέλου χωρίς όμως αποτέλεσμα για να έρθει το 36ο λεπτό όταν ο Αδάμ Βλαχοδήμος μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Κοσμά, σούταρε ο Θεοδωρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά, ο Δημήτρης Καφές όμως πήρε το ριμπάουντ και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του.

10622862_10152404836907012_5400707741567838889_n

Ο Φίλιππος αντέδρασε άμεσα στο δεύτερο τέρμα του Καφέ και δύο λεπτά αργότερα μείωσε το σκορ με τον Βασίλη Μπαλτζή, ο οποίος  κέρδισε την κόντρα από τον Περηφανόπουλο και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταματέλου, σκορ (1-2) το οποίο παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Ωστόσο δύο λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Γιοβανόπουλου για το πρώτο μέρος, ο ΦΑΣ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μεγαλώσει και πάλι τη διαφορά ωστόσο ο Καφές αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Ζούρκος, με τον Θεοδωρίδη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΦΑΣ μπήκε αποφασισμένος να “καθαρίσει” το παιχνίδι και ζήτησε το γκολ από το πρώτο λεπτό. Παρά τις προσπάθειες, το τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 63 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια στη φάση αυτή, ο Αδάμ Βλαχοδήμος σούταρε, ο Θεοδωρίδης προέβη σε μία ακόμη εντυπωσιακή απόκρουση στην επαναφορά όμως ο Σαρηγιαννίδης με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης, κάνοντας το 1-3.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ρόκκο βρέθηκε απέναντι από τον Σταματέλο, ο οποίος…μιμήθηκε τον Θεοδωρίδη και απέκρουσε εντυπωσιακά και στο 81′ ο ΦΑΣ έφτασε στο 1-4 με κεφαλιά του Αδάμ Βλαχοδήμου, μετά από σέντρα του αδερφού του Ζήση. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το πέμπτο γκολ των φιλοξενούμενων, με εκτελεστή αυτή τη φορά τον αρχηγό Νίκο Περηφανόπουλο ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Γκατζίδης, Πάτρας Ρ. (60′ Πάτρας Γ.), Πάτρας Κ., Ρόκκο, Μυλωνάς, Δημοσθένους, Μπαλτζής (46′ Γατόπουλος), Σότι, Γκατζούφας.

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Κοσμάς, Σαρηγιαννίδης, Συμπεθέρης (46′ Παπαδής), Βλαχοδήμος Α. (85′ Νίκου), Καφές (85′ Πέιος)

*φωτ. από τη σελίδα του ΦΑΣ στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected