Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Εθνικός Κλεδιού 5-0 (photos)

DSCN2206Ευρεία νίκη, δεύτερη επί του ίδιου αντιπάλου φέτος για τον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηνούπολης. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη “ξεκλείδωσε” την άμυνα του Εθνικού στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 33′. Αρκετές οι απουσίες για τους νεοφώτιστους, χωρίς τον βασικό τους επιθετικό οι “κυανόλευκοι”.

Παρουσία λιγοστών φιλάθλων και με τα (μη απειλητικά) σύννεφα να σκεπάζουν τον ουρανό της Ημαθίας σήμερα, ο ΑΣ Ειρηνούπολης πέτυχε την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα και έχοντας ένα ματς λιγότερο, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 24 βαθμούς έναντι 23 του δεύτερου ΦΑΣ Νάουσα. Οι “τζιαλορόσι” παρατάχθηκαν σήμερα με αρκετές απουσίες, καθώς στον πάγκο έμειναν οι Γιάννης Βαλδήρ (έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό, πέρασε ως αλλαγή), Θοδωρής Πέτγαζλης (ένα προσωπικό πρόβλημα το κράτησε εκτός προπονήσεων την εβδομάδα που διανύουμε ωστόσο πέρασε στο 2ο και σκόραρε), Αντώνης Κουκουράκης (μικροενοχλήσεις και προφυλάχτηκε) και Χάρης Συμεωνίδης (που προσβλήθηκε από ίωση και έμεινε εκτός).

Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός αγωνίστηκε χωρίς τον Σωτήρη Παπαδόπουλο ο οποίος εξέτισε τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας ενώ απών ήταν και ο Μάριος Χαϊκάλης για επαγγελματικούς λόγους. Οι παίκτες του Γιάννη Κιρκιλιανίδη (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) είχαν πολύ καλό ξεκίνημα, έκλεισαν μέχρι το 30′ καλά τους χώρους προς τα καρέ του Μυλωνά, η αποβολή όμως του Νίκου Παρασχόπουλου αμέσως μετά το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων, τους έφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο με δύο ουσιαστικά μειονεκτήματα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις υποδείξεις του βοηθού κ. Χατζαρίδη, μία εκ των οποίων προκάλεσε εκτός της αποβολής του Παρασχόπουλου (εξύβριση όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα) και αυτή του γενικού αρχηγού των “κυανολεύκων” Στάθη Τσολάκη.

DSCN2269

Το φιλμ της αναμέτρησης

13′ Σουτ του Λαμπριανίδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Μυλωνάς μπλοκάρει.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ωραία παράλληλη κίνηση του Τενεκετζή έξω από την περιοχή, δυνατό σουτ του αμυντικού του ΑΣ, η μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Έξαρχος με προβολή έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

29′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Αργυρίου από δεξιά, ο Τενεκετζή πιάνει την κεφαλιά, ο Μυλωνάς αποκρούει ενστικτωδώς και ο αμυντικός των νεοφώτιστων στην επαναφορά με πλασέ ανοίγει το σκορ (1-0)

33′ Μετά από μια υπόδειξη off-side του βοηθού κ. Χατζιαρίδη, ο Παρασχόπουλος αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι κ. Μαλούτα. Στην ίδια φάση ο Περηφανόπουλος δέχτηκε την κίτρινη για διαμαρτυρία.

45′ Γέμισμα του Παπαδόπουλου από αριστερά, οι αμυντικοί του Εθνικού μπερδεύονται, ο Έξαρχος επωφελείται το σουτ όμως που επιχειρεί περνά μόλις άουτ.

50′ Λάθος συνεννόηση των αμυντικών του Εθνικού, ο Καρυπίδης βγαίνει απέναντι από τον Μυλωνά, με τον πορτιέρο του Εθνικού να αποκρούει σωτήρια

DSCN2207

52′ Κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, ο Έξαρχος απέναντι από τον Μυλωνά, πλασέ δίπλα από το δοκάρι.

58′ “Σπάσιμο” της μπάλας του Παπαδόπουλου με στόχο τον Έξαρχο, ο Μυλωνάς προλαβαίνει τον επιθετικό των γηπεδούχων και με το δεξί χέρι απομακρύνει.

66′ Καρμπόν φάση με την προηγούμενη για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, αυτή τη φορά το σουτ του Έξαρχου περνά άουτ.

75′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Σαμψωνίδη, ο Πέτγαζλης με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (2-0)

78′ ΓΚΟΛ! Ατομική ενέργεια του Πέτγαζλη, πάσα την κατάλληλη στιγμή για τον Νίκο Παντζαρτζίδη και αυτός πετυχαίνει από κοντά το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα (3-0)

84′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Σαμψωνίδη από πλάγια θέση, η μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά (4-0).

87′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Σαμψωνίδη από δεξιά, ο Περηφανόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (5-0).


 

DSCN2208Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Παπαδόπουλος, Αργυρίου, Τζεϊρανίδης, Τενεκετζή, Καρυπίδης (56′ Πέτγαζλης), Λαμπριανίδης, Έξαρχος (76′ Βαλδήρ), Σαμψωνίδης, Σπύρίδης (64′ Παντζαρτζίδης Ν.)

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Δημητριάδης (79′ Τοήνης), Παρασχόπουλος, Καλυβιώτης, Περηφανόπουλος, Πετικόπουλος, Κακατάτσιος, Δούλιας (79′ Συρόπουλος), Πολυζόπουλος (73′ Κεχαγιάς Ν.), Κιρκιλιανίδης, Νικολόπουλος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected