K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – SKODA Ξάνθη Κ17 0-0

6c04e2131d620d7121529eaf6d69bb9c_L

Ένα πολύ καλό παιχνίδι, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου του Αγίου Γεωργίου, παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν στην αναμέτρησης της Κ17 της Βέροιας με την αντίστοιχη της SKODA Ξάνθη.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη έβαλε δύσκολα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και πήρε σπουδαίο βαθμό, αποδεικνύοντας πως παρά τη βαθμολογική της θέση, παραμένει ανταγωνιστική όπως άλλωστε στα περισσότερα παιχνίδια της.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και παρά τις “παγίδες” του αγωνιστικού χώρου, απέδωσαν εξαιρετικά. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία στο σημερινό παιχνίδι, έκλεισαν σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Τσιμπρή και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να πετύχουν το γκολ που ίσως τους έδινε τη νίκη, με τη SKODA να απειλεί μόλις μια φορά σε όλο το 90λεπτο και μάλιστα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Με την ισοπαλία αυτή, η Βέροια έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, ενώ η ακριτική ομάδα έμεινε μόνη πρώτη με 17 βαθμούς, παίρνοντας διαφορά ενός πόντου από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Τσιμπρής, Δημητριάδης (87′ Μίλης), Καραμπίνας, Ράδης, Τσιούχας, Μαντός, Στογιάννης (67′ Δόρης), Κουτρουλιάς (81′ Χρυσόπουλος), Χατζηπαρασίδης, Σαμιώτης (78′ Δημητριάδης Π.), Νικόπουλος (61′ Καραγιάννης)

SKODA Ξάνθη Κ17 : Σαββίδης, Σπυριντόνοφ, Παπάζογλου (78′ Σταυρινάκης), Μπάτζιος, Πεταλωτής, Φιλιππίδης (82′ Παπαδόπουλος Δ.), Καλογιάννης Δ. του Π. (46′ Παπαδόπουλος Λ.), Δοξάκης, Καπτέλι, Σαμπανίδης (69′ Χασάν Φεϊζή), Σαμπατζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected