Κατηγορίες
Football League - Super League 1

SKODA Ξάνθη – Ηρακλής (0-2) Για ένα ημίχρονο ο Βασιλακάκης

156a76be805879613558cdcf9fc87b6f_LΦιλική εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή, επί της SkodaΞάνθη, με 2-0, στα Πηγάδια

Η διακοπή των πρωταθλημάτων, οδήγησε τις δύο ομάδες, στην διεξαγωγή του φιλικού, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ξεφύγουν από τη μονοτονία των προπονήσεων.

Κακή εμφάνιση για την Skoda.Η αναμέτρηση, φιλική μεν, αλλά οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς όρεξη και χωρίς διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Στην αντίπερα όχθη, ο Ηρακλής δεν έπιασε κάποια σπουδαία απόδοση, ήταν όμως πιο ουσιαστικός και είχε καλή κυκλοφορία. Σε γενικές γραμμές δεν φάνηκε η διαφορά της κατηγορίας που χωρίζει τα δύο ομάδες.

Ο Γιώργος  Κασναφέρης  ήταν ο διαιτητής  της αναμέτρησης στα Πηγάδια,. Από την στιγμή που δεν μπορούν αν σφυρίξουν εν ενεργεία διαιτητές ο βετεράνος διαιτητής και νυν τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας, ήταν ο  ρέφερι του αγώνα. Βοηθοί του  ήταν οι  Κωνσταντινίδης και ο Δρασκέλης

Στο 12 λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την Ξάνθη. Ο Κλέιτον  εκτέλεση φάουλ , ο Χουάντερσον έκανε κακή έξοδο και την τελευταία στιγμή ο Βαλεριάνος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 18’ ο  Ρομάνο που κλέβει, από τον Βασιλακάκη πασάρει στον Περόνε και με διπλή προσπάθεια νικά τον Ζαόπουλο και ανοίγει το σκορ για τον Ηρακλή.

Στο 24 κόρνερ  από τον Ουάλας, κακή και πάλι έξοδος του Χουάντερσον , αλλά ο Ράνος στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίσθηκε ο Κυριακίδης. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης επέστρεψε έστω και σε φιλικό, μετά την επέμβαση στο χέρι του, πριν από δύο μήνες περίπου.

Στο 78’ Ρενάν έκανε λάθος, ο Κυριακίδης το εκμεταλλεύεται και ο Λουκίνας που αποφεύγει τον Κυριακίδη της Ξάνθης , στέλνει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, κάνοντας το  2-0 που ήταν το τελικό σκορ του φιλικού .

Συνθέσεις

Skoda Ξάνθη : Ζαροπουλος (46′ Κυριακίδης), Μπαξεβανίδης (77′ Μπαρέτας), Γουάλας (46′ Μπέρτος), Σολτανι (55′ Ρενάν), Βασιλακάκης (46′ Ομπόντο), Κλέιτον (68′ Λαζαρίδης), Φλίσκας (46′ Παπαστεριανός), Γούτας, Καπετανος, Λισγάρας (46′ Λουσέρο), Ράνος (77′ Κολλάρας)

Ηρακλής : Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος (46′ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (75′ Σμίλτος), Ζιαμπάρης,  Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (58′ Τόσκας), Πασάς (58′ Κυριακίδης), Τσιλιανίδης (46′ Σιατραβάνης), Ρομάνο (75′ Ζιαμπάζης), Περόνε (58′ Λουκίνας).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected