Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-1 (photos)

IMG_20141122_150214Μεγάλης σημασίας νίκη σε μια δύσκολη έδρα για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που τον φέρνει πλέον στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, με τέρμα που σημείωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο 9ο λεπτό, πήρε το σπουδαίο τρίποντο και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Εθνικού προδόθηκε και πάλι από τη δυστοκία της και σε ένα καθοριστικό από όλες τις απόψεις ματς, δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε μια αναμέτρηση που παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές, αρκετές ήταν οι ιδιαιτερότητες που πήγαζαν από το ρόστερ του Εθνικού Την “κυανόλευκη” φανέλα φορούν φέτος 5 πρώην παίκτες του Άρη, τέσσερις από τους οποίους αγωνίστηκαν σήμερα (Πετικόπουλος, Πολυζόπουλος, Μυλωνάς και Συρόπουλος) ενώ εκτός αποστολής ήταν ο τιμωρημένος Σωτήρης Παπαδόπουλος, πρώτος σκόρερ “κιτρινόμαυρης” ομάδας την περσινή χρονιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο για τους φιλοξενούμενους όταν στο 9ο λεπτό, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο πολύ καλός και σήμερα Αραπέλης πάσαρε στον Κώστα Παπαδόπουλο και αυτός μόνος απέναντι από τον Μυλωνά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στη συνέχεια ο Εθνικός προσπάθησε να ανασυνταχθεί και στο 22′ είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Πολυζόπουλος βρήκε τον Κακατάσιο στο ύψος της μικρής περιοχής και ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

IMG_20141122_150306

Αυτές οι δύο φάσεις ήταν και οι πιο σημαντικές στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε έναν πιο γρήγορο ρυθμό και τους γηπεδούχους να ρισκάρουν περισσότερο για την ισοφάριση. Στο 55′ ο Κιρκιλιανίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Περηφανόπουλος δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Σταύρου Παπαδόπουλου, που απέκρουσε εντυπωσιακά ενώ δύο λεπτά αργότερα Κιρκιλιανίδης και Φιρινίδης άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο τελευταίος όμως δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 58′ ήταν η σειρά του Άρη να βγει στην κόντρα και μετά την επέλαση του Αραπέλη από δεξιά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων” δεν κατάφερε από το ύψος της περιοχής να νικήσει τον Μυλωνά.

Στο 73′ ο Κιρκιλιανίδης είχε ένα καλό σουτ από πλάγια το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος και στο 83′ το γυριστό σουτ του Νικολόπουλου από το ύψος του πέναλτι, πέρασε αρκετά μέτρα εκτός εστίας.

Και ενώ ο Εθνικός είχε πλέον βγει όλος μπροστά για την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο 90+2′ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, το σουτ όμως του Τσέκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Παζαρτζικλή.

IMG_20141122_150255 IMG_20141122_150248

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Συρόπουλος, Νικολόπουλος, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Δούλιας, Κακατάσιος, Πετικόπουλος, Πολυζόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος Σ., Κουτσιάδης, Μωραϊτης Δ. (12′ λ.τ. Τσίπης Χ.Α.), Δαρδακούλης (88′ Τάνης), Μιμίνι (81′ Τσίπης Χ.Σ.), Αραπέλης, Τσέκα, Μωραϊτης Π., Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ.

*φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected