Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος) – Διακοπή στον Άγιο Γεώργιο!

Γήπεδο Αγίου Γεωργίου1Είναι από τα ρεπορτάζ που δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε αλλά το επιτάσσει η πληροφόρηση του κόσμου…

Στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου και τη Θύελλα Στενημάχου, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής διακόπηκε στο 55ο λεπτό, μετά από μία αμφισβητούμενη φάση σε επίθεση των “πρασίνων”.

Οι γηπεδούχοι “έπεσαν” πάνω στον βοηθό κ. Χαραλαμπίδη, ο οποίος υπέδειξε την παράβαση και ακολούθησε ένας πραγματικός πανικός! Ο ρέφερι κ. Μαρόπουλος κάλεσε τους βοηθούς στα αποδυτήρια, το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά όμως ο νεαρός βοηθός δεν ένιωθε καλά και κλήθηκε ασθενοφόρο, τον οποίο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Εν τω μεταξύ κλήθηκε και η ασφάλεια Νάουσας, η οποία έφτασε στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου όπου παρέλαβε τον ρέφερι και το φύλλο αγώνος συντάσσεται αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης!

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τις δύο ομάδες, με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες μέχρι στιγμής. Από πλευράς φιλοξενούμενων, άνθρωπος της διοίκησης μας είπε πως υπήρξε χειροδικία προς τον βοηθό κ. Χαραλαμπίδη ενώ ο Σάκης Παπαδίνας από πλευράς γηπεδούχων, τόνισε πως υπήρξε λεκτική επίθεση προς τον βοηθό και όχι χτύπημα, ο οποίος όπως υποστηρίζει ο παίκτης-προπονητής του Απόλλων, έπαθε κρίση πανικού και στη συνέχεια όταν μετέβη το διαιτητικό τρίο στα αποδυτήρια, ένιωσε ζαλάδες.

Μάλιστα, ο Σάκης Παπαδίνας μας έδωσε την παρακάτω δήλωση :

“Θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στον βοηθό διαιτητή. Είναι πραγματικά μια κακή στιγμή και είναι γεγονός πως φέτος η ομάδα μας δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και μάλιστα στις 10 αγωνιστικές μέχρι στιγμής, δεν έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα. Μετά την υπόδειξη του off-side, όντως άπαντες έπεσαν πάνω στον βοηθό εκείνη την ώρα κατά την άποψη μου όμως δεν υπήρξε χτύπημα αλλά έπαθε κρίση πανικού που του επέφερε ζαλάδες. Ευχόμαστε και πάλι περαστικά στον βοηθό.”

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected