Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game των εξ αναβολής αγώνων (9η αγωνιστική)

pregame_lΑ1

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή δύο αγώνων αλλά και τη διακοπή της αναμέτρησης του ΔΑΚ Νάουσας, με την ΕΠΣ Ημαθίας να αποφασίζει τον ορισμό των παραπάνω ματς, την Τετάρτη 3/12.

Οι τρεις αναμετρήσεις είναι άκρως ενδιαφέρουσες καθώς αφορούν ομάδες που θέλουν τους τρεις βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη τους. Ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης, τέσσερις μέρες μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, μεταβαίνει στο Παλαιό Σκυλίτσι για να αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερο φορμαρισμένο Άρη ενώ οι “κυανόλευνοι” θα επιδιώξουν, στα υπόλοιπα 24 λεπτά κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης  να διατηρήσουν το υπέρ τους 2-0 από τον αγώνα της 8ης Νοεμβρίου.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το παιχνίδι στο Ζερβοχώρι, όπου ο τοπικός Άτλας υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων που θέλει το “τρίποντο” ώστε να υποδεχτεί το Σάββατο τον ΑΣ Ειρηνούπολης με στόχο να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ των έξι ομάδων τα τελευταία 24ωρα αλλά και τα ρεπορτάζ από τα αίτια της αναβολής των αγώνων :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΣ Ειρηνούπολης : Δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και ειδικά μετά την υπερπροσπάθεια στο ντέρμπι του Σαββάτου. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα, που μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί τέρμα! Για τους “τζιαλορόσι” αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Χάρη Συμεωνίδη και Κώστα Τενεκετζή που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις σε δικέφαλο και προσαγωγούς αντίστοιχα ενώ η συμμετοχή του πρώτου στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι, επιβάρυνε την κατάσταση του. Εκτός και ο Στέφανος Κορυτσαίος, που συνεχίζει την αποθεραπεία του ενώ αντίθετα ο Δημήτρης Γιουρόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του, σε ένα ματς που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για τη νίκη και ο βαθμός ή οι βαθμοί κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, θα είναι εκ των πραγμάτων μεγάλη επιτυχία.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από την προγραμματισμένη αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου και τα αίτια της αναβολής


Άτλας Ζερβοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με το βλέμμα των δύο ομάδων προς την κορυφή! Κι αν για την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο επίτευγμα η κατάκτηση της πρώτης θέσης, για τους “πράσινους” αποτελεί εφικτός στόχος καθώς η φετινή παρουσία της ομάδας είναι εντυπωσιακή και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για να κάνουν πρωταθλητισμό μέχρι τέλους. Μάλιστα έχουν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στην κορυφή, μιας και εκτός της αυριανής αναμέτρησης στο Ζερβοχώρι, υποδέχεται το Σάββατο τον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηνούπολης με τον οποίο η διαφορά είναι στον έναν βαθμό.

Για τους “κυανόλευκους” δεν υπάρχει κάποια απουσία πέρα από τις γνωστές (αφοί Αλμαλιώτη, Κοτσαγκόγκος, Κώστας Τζίμος) ενώ αντίθετα ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ηρακλή Ελευθεριάδη και Κώστα Χαλβατζή που αποβλήθηκαν στο ματς του Σαββάτου στο Διαβατό, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Δημήτρης Σούρλας που δείχνει να ξεπερνά σταδιακά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Να σημειώσουμε πως πριν την αναμέτρηση, το Imathia Sports News θα βραβεύσει τον Φλάβιο Ρόκκο του Άτλα, ως τον MVP της 11ης αγωνιστικής όπως επιλέχθηκε από την αντίστοιχη ψηφοφορία των αναγνωστών.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τα αίτια της αναβολής


ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης  2-0 (66′) : Η αναμέτρηση του ΔΑΚ Νάουσας θα συνεχιστεί από το λεπτό που διακόπηκε στις 8 Νοεμβρίου, με τους “κυανόλευκους” να έχουν σαφώς το πάνω χέρι όσον αφορά τους τρεις βαθμούς, μετά τα δύο τέρματα των Γιάννη Μουρίκι (11′) και Αδάμ Βλαχοδήμου στο 65′. Ο Γιώργος Σγούρδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό Πέιο που ενσωματώθηκε στη Μικτή Ημαθίας, ενώ αμφίβολος είναι ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος που υπηρετεί τη στρατιωτική τη θητεία. Από την άλλη πλευρά, χωρίς προβλήματα θα μεταβούν οι “ερυθρόλευκοι” στη Νάουσα, καθώς ο Έρβιν Μπούφι είναι απόλυτα έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση, όπου ο Γιάννης Κερλίδης θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία διετέλεσε τεχνικός για 2.5 μήνες την περσινή περίοδο στη Γ Εθνική.

δείτε εδώ πως διαμορφώθηκε το 2-0 αλλά και για ποιο λόγο διακόπηκε το ματς


Ας δούμε την εικόνα της 9ης αγωνιστικής, που θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή των τριών αγώνων της Τετάρτης :

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης 2-0 (20′ Ζούρκος, 65′ Βλαχοδήμος Α.) διακόπηκε οριστικά στο 66′ λόγω ομίχλης. 

Άτλας Ζερβοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αναβολή

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Φίλιππος Μέσης 1-1 (5′ Φεζουλάς / 75′ αυτογκόλ) 

ΑΕ Καψόχωρας – ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-2 (31′ Πιπιλιάρης Γ., 40′ Πιπιλιάρης Μ., 82′ Γιοβανόπουλος / 34′ Νεστορόπουλος, 54′ Νούρης)

Εθνικός Κλειδιού – Ατρόμητος Διαβατού 2-1 (Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς / Σπανός) 

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-0 (16′ Μπουκλάς Γ.Α., 22′ Κίτσας Θ.) 

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΣ Ειρηνούπολης αναβολή

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2 (43′ Κακούδης / 20′ Τοπαλίδης, 25′ Παμπουχίδης)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected