Κατηγορίες
Super League 1

Κέρκυρα – Πανιώνιος (1-0) “Δάμασε” τον Πάνθηρα με Μαραγκό!

kontosΗ Κέρκυρα ήξερε ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και παρά το γεγονός ότι υπήρχε άγχος ήταν η ομάδα που μπήκε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένη. Αντίθετα, ο Πανιώνιος παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τη νίκη επί της Νίκη Βόλου έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου.

Οι Φαίακες από το πρώτο λεπτό πήραν την κατοχή της μπάλας με τους «κυανέρυθρους» να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι γύρισαν την μπάλα και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του Πανιωνίου και ειδικότερα την αριστερά πλευρά εκεί όπου έλειπε ο Τασουλής.

Τελικά η ζωηράδα αυτή έφερε αποτέλεσμα στο 14ο λεπτό όταν ο Παντίδος έκοψε τον Χαβίτο με την μπάλα όμως να καταλήγει στον Κόντο ο οποίος από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Θα περίμενε κανείς το γκολ να ξύπναγε τους παίκτες του Τερεζόπουλου, αλλά αντίθετα αυτοί συνέχιζαν το ένα λάθος πίσω από το άλλο κάτι που παραλίγο να το εκμεταλλευθεί η Κέρκυρα όταν μετά από λάθος έξοδο του Παπαδόπουλου ο Βενέτης έπιασε την κεφαλιά με τον Πάνο να διώχνει στην γραμμή. Ο Πανιώνιος έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου με την πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Σετκούς να έρχεται στο 34′ κερδίζοντας τρία συνεχόμενα κόρνερ χωρίς πάντως να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Αντίθετα, η Κέρκυρα ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Χαβίτο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

περισσότερο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Κέρκυρα: Σετκούς, Βενέτης, Ναγιάρ (86′ Ανδρεόπουλος), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο, Μαρκόφσκι (71′ Μαραγκός), Κόντος, Χαβίτο (63′ Ζορμπάς), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Σιώπης (76′ Ιμπαγάσα), Κολοβός, Οικονόμου (85′ Σμυρλής), Μπούζας (46′ Μπουμάλ), Φούντας, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected