Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Ηρακλής – Εθνικός Σερρών (0-0) Σημαντικός πόντος για την ομάδα του Κουκόλη

5168d886629fea73ed6906fd1fbef721_LΤην πρώτη του απώλεια βαθμών γνώρισε ο Ηρακλής, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Σερρών στο Καυτανζόγλειο

Ο Γηραιός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Σερραίων και άφησε δύο βαθμούς. Από την άλλη ο Εθνικός πέτυχε αυτό που ήθελε, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο και πίεζε για να σημειώσει ένα γκολ, αλλά χωρίς να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία. Αντίθετα ο Εθνικός είχε περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα. Δύο καλές ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, με τον Περόνε στο 9’ και τον Λουκίνα στο 25’, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής πίεσε περισσότερο, κυρίως με τον Λουκίνα, ενώ στο 50’ σουτ του Χατζηδημητρίου έδιωξε σε κόρνερ ο Χουάντερσον στην πιο καλή στιγμή του Εθνικού. Η πιο καλή στιγμή για τον Γηραιό σημειώθηκε στο 90+4’, με τον Κραβαρίτη να αποκρούει την κεφαλιά του Περόνε. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Τόσκας (57’ Σμίλτος), Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης (57’ Κάσσος), Περόνε, Λουκίνας (76’ Πασάς)

Εθνικός Σερρών (Μ. Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (89’ Πλαβούκος), Κουκόλης, Μαρίνου, Τσιλούλης (90+5’ Πάλλας), Σαββίδης, Χατζηδημητρίου (90+7’ Παπαδόπουλος), Μερεσιώτης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected