Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 8-0

DSCN2821

Εντυπωσιακός ο ΦΑΣ Νάουσα, πέτυχε οκτώ τέρματα κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και έδειξε πως άφησε πίσω την ήττα από τον ΑΣ Ειρηνούπολης, από τον οποίο μάλιστα μείωσε τη διαφορά στον έναν βαθμό, μετά την ισοπαλία των νεοφώτιστων στα Τρίκαλα.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα ήταν άκρως αποτελεσματική στο σημερινό παιχνίδι, βγήκε πολλές φορές με προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ και οι παίκτες εφάρμοσαν στο 100% το επιθετικό παιχνίδι που πρεσβεύει φέτος ο “κυανόλευκος” σύλλογος. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων και μοιραία ήρθε η ήττα, με το βαρύ μάλιστα 8-0.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική και το μόνο που μπορεί να καταγραφεί είναι η σωρεία των φάσεων που σημειώθηκαν στο παιχνίδι. Η πρώτη αξιόλογη φάση στον αγώνα ήταν και αυτή που άνοιξε τον “χορό” των τερμάτων και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Νίκου, ο Δημήτρης Καφές έγινε αποδέκτης της μπάλας και αφού πέρασε τον Παπαδόπουλο πλάσαρε σε κενή εστία “γράφοντας” το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζήσης Βλαχοδήμος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο εορτάζοντας σήμερα Νίκος Περηφανόπουλος σούταρε δυνατά, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου και στην επαναφορά ο Αρμάντ Τσέλα με προβολή έκανε το 2-0. Στο 29′ ήρθε το 3-0 με σουτ του Νίκου Σαρηγιαννίδη (5ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα) και ενώ είχε αποκρούσει προσωρινά ο Παπαδόπουλος και στο 32′ ο Νίκου σημάδεψε το δοκάρι από καλή θέση.

Το 4-0 πέτυχε ο Κοσμάς στο 40ολεπτό ενώ στο 43′ ο Νίκου έκανε δύο τα δοκάρια του και πάλι με σουτ μέσα από την περιοχή. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 54′ ήταν η σειρά του Τρύφωνα Νίκου να χριστεί σκόρερ και μάλιστα να φτάσει στο χατ-τρικ στη συνέχεια με άλλα δύο τέρματα (57′ – 83′).

DSC_0024

Ενδιάμεσα ο Γιώργος Σγούρδας έριξε στο παιχνίδι τον 14χρονο Ιτσκάρα, ο οποίος μάλιστα είχε και δοκάρι δύο λεπτά αργότερα, ο Δήμος Συμπεθέρης έβαλε και αυτός το όνομα του στους σκόρερς της ημέρας, “γράφοντας” το 7-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αναστασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μπουκουβάλα.

Συνθέσεις

ΦΑΣ ΝάουσαΣταματέλος, Βλαχοδήμος Ζ., Παπατάνος (46′ Γκέτσος), Τσέλα, Περηφανόπουλος, Σαρηγιαννίδης (64′ Ιτσκάρας), Κοσμάς, Μουρίκι (46′ Πέιος), Συμπεθέρης, Νίκου, Καφές

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος (76 λ.τ. Μαυρόπουλος), Ανδρέου (71′ Ασλαμπάλογλου), Μωραϊτης Δ., Μωραϊτης Γ., Παπαδόπουλος Κ., Μιμίνι, Αραπέλης, Τσέκα, Γιουρόπουλος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected