Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (2-2) Ο Γιάκος τη…ζημιά στο 88′, στο 69′ ο Ηλιάδης!

μιχαηλ-ολυμπιακος-γιαννενα-0-1O Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο Γ. Καρασκάϊκης τον ΠΑΣ Γιάννενα, σε ένα ματς «τελικό» μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα από τον ΠΑΟΚ που τον άφησε στο -5 από την κορυφή. O Μίτσελ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ενόψει και του επερχόμενου παιχνιδιού με τη Μάλμε για το Champions League.

O ΠΑΣ μπήκε δυνατά και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 7′ με το σουτ του Γιάκου να διώχνει σε κόρνερ ο Ρομπέρτο. Μετά την εκτέλεση, η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες όμως ο Αυγενικός δεν κατάφερε να κάνει την προβολή. Οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία και φτάσαμε στο 23ο λεπτό, όταν μετά από μία εκτέλεση κόρνερ ο Μιχαήλ (φωτ) έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τα Γιάννενα. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια πίεσε κέρδισε αρκετά κόρνερ (9 στο πρώτο μέρος), χωρίς όμως να χάσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

Στο 2ο ημίχρονο ο  Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, με  το Μάνταλο να βλέπει πέναλτι στο 48′ σε κράτημα του Σκόνδρα πάνω στον Αυλώνιτη. Το πέναλτυ εκτελέστηκε εύστοχα από το Φορτούνη για το 1-1 στο 49′. Στο επόμενο λεπτό, ο Βελλίδης κράτησε το 1-1 με πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του σκόρερ των ερυθρολεύκων. Στο 75ο λεπτό, ο Κασάμι μετά από εκτέλεση κόρνερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΣ και έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό. Στo 88o λεπτό και ενώ όλα έδειχναν να έχουν κριθεί , ο Γιάκος στο 88′ έκανε το 2-2 με προβολή μετά από σέντρα του Λόπες.

Συνθέσεις

Oλυμπιακός (Μίτσελ) : Ρομπέρτο – Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης – Φορτούνης, Μπουχαλάκης (46′ Γκαζαριάν), Μιλιβόγεβιτς (26′ Ντινγκά), Ντοσεβί Φορτούνης (70′ Διαμαντάκος) – Μπενίτεζ

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης) : Βελλίδης – Σκόνδρας, Φόνσι, Μιχαήλ, Στρούνα (74′ Ακόστα) – Γιάκος, Σαπαλίδης (69′ Ηλιάδης), Χαρίσης, Αυγενικού, Κοροβέσης (62′ Ντάσιος ) – Ίλιτς

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P