Κατηγορίες
Super League 1

Κέρκυρα – Ατρόμητος (1-1) “Έμφραγμα” στο τελευταίο λεπτό για την ομάδα του Μαραγκού

f0233f498eef1fd76f070453f348372e_LΗ Κέρκυρα μπορεί να κρατούσε στα χέρια της τη νίκη χάρη στο γκολ του Κόντου στο 61′, αλλά η αδικαιολόγητη οπισθοχώρησή της μετά από αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να την απολέσει, καθώς ο Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της, δημιουργώντας αλλεπάλληλες ευκαιρίες, αλλά μη βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και με τη βοήθεια των συγκυριών, που έχουν να κάνουν περισσότερο με το βαρύ λόγω βροχόπτωσης αγωνιστικό χώρο, κατάφερε με τον Κόντο να ανοίξει το σκορ.

Οι αλλαγές του Σα Πίντο και η αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση της Κέρκυρας, είχε ως αποτέλεσμα οι ισορροπίες να αντιστραφούν μετά το 70ό λεπτό.

Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη τρεις και… γκολ με τον Λαζαρίδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 μεταξύ Κέρκυρας και Ατρομήτου για τη 13η αγωνιστική της Super League.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sport24.gr

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Σέτκους, Γκόμες, Ντιόγκο, Ντιμιτρόβσκι, Βενέτης, Ναγιάρ (65′ Κρητικός), Μαραγκός, Κόντος (64′ Μαρκόβσκι), Ζορμπάς (89′ Παρασκευαϊδης), Χαβίτο, Κάικουτ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (73′ Μπρίτο), Καραμάνος (73′ Τάτος), Ούμπιδες (64′ Φάμπιο), Παπάζογλου, Ναπολεόνι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected