Football League

Αιγινιακός – ΑΕΛ (0-1) Για 90′ ο Ζούρκος, αποβολή για Μουλόπουλο!

Χωρίς τίτλο

Την πίεση του Αιγινιακού στο δεύτερο ημίχρονο άντεξε η ΑΕΛ και πανηγύρισε το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα μετά τις 20 Οκτωβρίου και την πρώτη της νίκη μετά τις 31/10. Οι «βυσσινί» κέρδισαν έτσι ηρεμία σε αγωνιστικό επίπεδο και αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία χάρη στην κεφαλιά του Πινδώνη στο 29’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα. Ήταν, μάλιστα, αυτό το πρώτο τρίποντο με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο.

Σημειώνεται ότι ο έμπειρος μέσος για πρώτη φορά δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο (το φόρεσε ο Μουλόπουλος) και όταν αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε ο μπακ των Θεσσαλών, αυτό πήγε στον Δεληζήση…

Οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» το κακό πρώτο ημίχρονο και παρότι στο δεύτερο 45λεπτο πίεσαν, δεν βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία της ΑΕΛ. Μάλιστα, στο 89’ ο Αραμπατζής είδε δεύτερη κίτρινη και αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία.

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μπάρος, Ζούρκος, Πολύζος (80′ Τέλλος), Φαμπίνιο, Καζάκης, Πόποβιτς (61′ Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος.

ΑΕΛ : Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Σουάνης (37′ Μπιλά), Μούτσα (89′ Καρανίκας), Περίκο (68′ Τζούνιορ), Στεφανίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected