Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Τέλος ο Ανυφαντάκης!

anyfantakis2_610x400Ο προβληματισμός που σας ανέφερε προ ημερών η mikriliga.com και οι σκέψεις για αλλαγές στην Επισκοπή, επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας με την παραίτηση του τεχνικού της!

Επιβεβαίωση του προ ημερών ρεπορτάζ της mikriliga.com, καθώς ο γενικότερος προβληματισμός που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στην Επισκοπή και κορυφώθηκε μετά τη βαριά ήττα της Κυριακής από την ΑΕΚ, οδήγησε τον Κώστα Ανυφαντάκη και τους συνεργάτες του στη δήλωση παραίτησης!

Ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών εξέφρασε τη θέση του αυτή στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μιχάλη Νικολιδάκη και ο τελευταίος καλείται να την κάνει αποδεκτή ή όχι. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αποδοχή της είναι τυπική υπόθεση με τη διοίκηση να αναζητά ήδη τον επόμενο προπονητή της ομάδας!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: 

Σήμερα το βράδυ ο προπονητής του συλλόγου μας, κ. Ανυφαντάκης και οι συνεργάτες του, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρό μας, κ. Νικολιδάκη, υπέβαλλαν την παραίτησή τους αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα κι ο πρόεδρος θα πάρει τις αποφάσεις του, τις προσεχείς ημέρες”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected