Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος – Ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας

1482981_519618061479536_871094711_nΠλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ήδη οι πρώτες κινήσεις των ομάδων έχουν ξεκινήσει, ανεπίσημες βεβαίως προς το παρόν αλλά και αρκετά…μετρημένες λόγω των δύσκολων οικονομικά καιρών. Αρκετοί είναι και οι ποδοσφαιριστές που βλέπουν το μέλλον τους μακριά από τις ομάδες που ανήκουν αυτή τη στιγμή, είτε για προσωπικούς λόγους είτε για να…ανοίξουν τα φτερά τους.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και στις 2/1/2015 όταν και τυπικά “ανοίγει” η μεταγραφική περίοδος, θα παραλάβει την ελευθέρας του.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε από την αρχή της σεζόν στη νεοφώτιστη ομάδα, ενώ έχει διατελέσει βασικό στέλεχος της Μικτής Ημαθίας. Προέρχεται από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και ήδη αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό πορτιέρο.

Το Imathia Sports News “ανοίγει” σταδιακά τον φάκελο μεταγραφές και σύντομα θα εγκαινιαστεί η στήλη “Transfer Live” που πρώτο έφερε στην Ημαθία η ιστοσελίδα μας, την 24ωρη δηλαδή ενημέρωση για τις μεταγραφές ΟΛΩΝ των ομάδων του νομού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected