Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής (0-4) Συνεχίζει τις υψηλές…πτήσεις ο “Γηραιός”

a2ba2b9094452380821c24c197b8b8d6_LΆνετο… πέρασμα από την Καρδίτσα έκανε ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε 4-0 της τοπικής Αναγέννησης και παρέμεινε σε τροχιά… ανόδου.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση από την αρχή και μόλις στο 12’ άνοιξε το σκορ με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος γύρισμα του Γκουγκούδη και ο άσος του «Γηραιού» με πλασέ, νίκησε τον Τσάμη για το 1-0. Πριν… κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν και πάλι.

Συγκεκριμένα, δύο λεπτά αργότερα, ο Κάσσος με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σαραμαντά από τα αριστερά, νίκησε για δεύτερη φορά τον Τσάμη, δίνοντας… αέρα δύο τερμάτων στο «συγκρότημα» της Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν… χώρο στους γηπεδούχους και ήταν… τυχεροί στην φάση του 37ου λεπτού, όταν ο Μπιτέλης βρέθηκε απέναντι στον Χουάντερσον, αλλά το γυριστό σουτ που έκανε, βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο του «Ημίθεου».

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Περόνε έγραψε το 3-0 με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, δίνοντας χαρακτήρα… θριάμβου στο «διπλό» του Ηρακλή. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κάσσου από τον Γκουγκούδη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και από τα 11… βήματα, ο Πουρτουλίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Παπαργυρίου, Σάββας, Στάμος, Γκουγκούδης, Κουλίδης (46’ Μπουντούρης), Βουτσιάς (72’ Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Νίκιτς, Τζέκος, Μαυρίας (66’ Χατζηρίζος).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κάσσος, Σιατραβάνης (62’ Ρομάνο), Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (78’ Κυριακίδης), Περόνε (70’ Λουκίνας).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected