Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Άτλας Ζερβοχωρίου 3-0

DSCN9904Πολύ σημαντική από κάθε άποψη η σημερινή νίκη της ΑΕ Καψόχωρας. Η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη επικράτησε με 3-0 του Άτλα Ζερβοχωρίου και εκτός της βαθμολογικής σημασίας, η σημερινή νίκη βοηθά σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα, καθώς οι “κοκκινόμαυροι” κατόρθωσαν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά από 1.5 περίπου μήνα.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” ήταν απογοητευτικοί και η τρίτη σερί ήττα τους φέρνει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς. Στο σημερινό παιχνίδι, με εξαίρεση κάποια σύντομα διαστήματα (κυρίως μετά το 2-0), δεν κατόρθωσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και μοιραία ηττήθηκαν από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Η ΑΕΚ έδειξε από το πρώτο λεπτό πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα, έφτασε κοντά στο γκολ με τον Δημήτρη Μαυρίδη, ο οποίος δεν κατόρθωσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κώστα Πιπιλιάρη από τον Γαϊτανίδη, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κυριάκος Βρεττός, σημειώνοντας το 1-0 και παράλληλα το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Οι “κοκκινόμαυροι” συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και στο 36′ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Βρεττό να είναι αυτή τη φορά δημιουργός και “δράστης” ο Δημήτρης Μαυρίδης ο οποίος από τη δεξιά πλευρά και με ευθύβολο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και έκλεισαν το ημίχρονο με ένα καλό σουτ του Παπαδόπουλου που εξουδετέρωσε ο Φουντουκίδης.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ρίσκαραν περισσότερο ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Δύο διαδοχικά σουτ των Ισλαμίδη και Παπαδόπουλο δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα και όσο περνούσε ο χρόνος, η ΑΕ Καψόχωρας είχε το πάνω χέρι, δίνοντας χώρο στους “κυανολεύκους” και παίζοντας στην κόντρα.

DSC_0018

Σε μία τέτοια φάση, οι γηπεδούχοι έφτασαν σε τρίτο γκολ και πάλι με τον Δημήτρη Μαυρίδη, ο οποίος ξεκίνησε την κούρσα από το κέντρο του γηπέδου και προλαβαίνοντας την έξοδο του Γαϊτανίδη, με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Το τέρμα αυτό ήταν το 6ο στο πρωτάθλημα για την επιθετικό της ΑΕΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Μαλούτα Χ.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Φουντουκίδης, Πιπιλιάρης Γ., Τσολακίδης (86′ Πιπιλιάρης Π.), Μαυρίδης Μ. (78′ Ζάιος), Σκούρα, Μαυρίδης Δ. (88′ Παναγιωτόπουλος), Γκρίβα, Πιπιλιάρης Κ., Βρεττός, Μουσκεφτάρας, Πιπιλιάρης Μ..

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Κρουσταλάς, Πρόιος (65′ Γαϊτανίδης Φ.), Διαμαντίδης, Γαϊτανίδης Α., Καραβασίλης, Ρόκκος, Ισλαμίδης, Λέκκας, Σιδηρόπουλος (57′ Δαυίδης), Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected