Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Τρομερό γκόλ στην Championship! (vid)

930fa9b3d0099834bc6b5c916212e6da_LΑλησμόνητο όχι μόνον στον ίδιο αλλά και όσους είχαν την τύχη να το δουν με γυμνό μάτι  ήταν το πρώτο στην επαγγελματική καριέρα του Άντι Κέλετ.

Ο αριστερός μπακ που αγωνίζεται στην  Πλίμουθ ως δανεικός από την Μπόλτον  έκλεψε την παράσταση μ’ ένα γκολ βγαλμένο  από το σπουδαίο ρεπερτόριο του Λιονέλ Μέσι (για να  χρησιμοποιήσουμε ως σημείο αναφοράς τον μετρ του είδους Αργεντινό  σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα).

Πήρε την μπάλα  πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή της γηπεδούχου  και ένα καταληκτικό σλάλομ πέρασε τέσσερις αντιπάλους και απέφυγε ορισμένους ακόμα στο δρόμο προς  την αντίπαλη εστία  πριν νικήσει τον γκολκίπερ της  Νορθάμπτον  Μάτ Ντιούκ με εξαιρετικό σουτ πάνω στην κίνηση για το 0-2.

Χάρη και σ’ αυτό το αριστούργημα του αμυντικού της η Πλίμουθ επικράτησε τελικά 3-2 με τον σκόρερ του 2ου της γκολ να σημειώνει όχι απλά το καλύτερο των πέντε της αναμέτρησης αλλά και πιθανότατα το εντυπωσιακότερο παγκόσμια αυτό το γουϊκέντ και από τα ωραιότερα της χρονιάς που μας αποχαιρετά λίαν συντόμως.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected