Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Αστέρας Τρίπολης Κ20 – Βέροια Κ20 3-0

4069efd6bb637c63ace9368eb3ef336d_L

Την ήττα γνώρισε η Κ20 της Βέροιας στην Τρίπολη, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου προδόθηκε από τα αμυντικά της λάθη και επέτρεψε στον αντίπαλο να τα εκμεταλλευτεί και να φτάσει στο τελικό 3-0.

Η Βέροια παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, όσους έχει πλέον και η Νίκη Βόλου ενώ η ομάδα της Πελοποννήσου έφτασε τους 17 και ακολουθεί κατά πόδας τις δύο ομάδες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά και ελάχιστες ήταν οι στιγμές που ένιωσαν κίνδυνο οι δύο τερματοφύλακες. Στο διάστημα αυτό ο Αστέρας είχε μεν την υπεροχή αλλά χαρακτηρίζεται περισσότερο ως φλύαρη, καθώς με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Γκρόσιου, δεν απείλησαν σοβαρά τον Αργυρόπουλο. Μάλιστα, η Βέροια είχε μια πολύ καλή στιγμή για να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά ο Ντόγος δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά.

Ωστόσο στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Συρέγγελα και ενώ σάστισε η άμυνα της Βέροιας.

Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν την ψυχρολουσία λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα και μάλιστα ακολούθησε και δεύτερη, αμέσως μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Συγκεκριμένα στο 47′ ο Τσιόφλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή της “Βασίλισσας” και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, δίνοντας σαφές προβάδισμα στους “κυανοκίτρινους”.

Στη συνέχεια ο Αστέρας έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και προσπάθησε περισσότερο να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ, πετυχαίνοντας μάλιστα στην κόντρα και τρίτο τέρμα, με ατομική ενέργεια του Βελισσάρη στο 70ο λεπτό.

Η Βέροια είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να πετύχει το γκολ της τιμής, ωστόσο το 3-0 ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η σημερινή αναμέτρηση.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης Κ20 : Στεφανίδης, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Κυριακόπουλος, Μηλιώτης, Βελισσάρης, Τσόφλιος (70’ Χρήστου), Συρεγγέλας (65’ Σαλαπάτας), Γκρόσιος (55’ Παπαπέτρου).

Βέροια Κ20 : Αργυρόπουλος, Δερμιτζάκης, Ρογγότης, Μαγγίζης, Μελικιώτης, Παπαδόπουλος, Ντόγος, Χατζηκωνσταντίνου (51′ Κουτρούμπαλος), Γιαννόπουλος (80′ Τσολακίδης), Παπαγεωργίου, Καψάλης (63′ Μπουρδάνος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected