Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Οπούντιος Μαρτίνου 0-1 (photos)

RHGAS-MART4Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στη Γ΄ Εθνική ο Οπούντιος Μαρτίνου πέρασε κι από την έδρα του Ρήγα Φεραίου κερδίζοντας δίκαια με 1-0.

Τηρουμένων των… ευκαιριών μάλιστα το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τη Φθιωτική ομάδα που βρήκε στην επανάληψη έναν πραγματικό «κέρβερο» στο αντίπαλο τέρμα τον Κεφαλά και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 87΄ για να πανηγυρίσουν την επιτυχία.

Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου πιστοποίησε απέναντι σε μία ακόμη καλή ομάδα της κατηγορίας ότι έχει το σύνολο που της επιτρέπει να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Άλλωστε απέχει μόλις μία νίκη από την κορυφή!

Οι «πράσινοι» που σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά με το Ρήγα να ισορροπεί την κατάσταση μετά το πρώτο 10λεπτο. Γενικά το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους ήταν αμφίρροπο το ματς με τον Οπούντιο να απειλεί και πάλι στο τέλος του α΄ 45λεπτου.

Η επανάληψη όμως ανήκει αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους. Παρά τις αλλαγές που επιχείρησε εσπευσμένα ο Λάκης Μπακάλης στο 20λεπτο, οι παίκτες του Οπούντιου αποφασισμένοι να μην πετάξουν άλλους «τζάμπα» βαθμούς και να μείνουν μόνο στις εντυπώσεις, έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και μόνο ο Κεφαλάς είχε αντίθετη άποψη για την επικράτησή τους. Τελικά ήρθε ένα πολύτιμο γκολ από τον προωθημένο Τσέλο για να αποκαταστήσει την πραγματική εικόνα του ματς στο σκορ.

Στον επίλογο μάλιστα το Μαρτίνο θα μπορούσε να πετύχει κι δεύτερο γκολ…

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο efthia.gr

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης) : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γουτούλης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Μαλάκος (65΄Μπίκας), Μιχολίτσης (65΄Τσίπι), Ζατσάι (69΄Ζενούνι), Κρεββατάς

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος) : Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριτζάπης, Νικολόπουλος, Πέππας, Καπός, Κλωτσοτήρας (72΄ Βέλλιος), Στυλιανός (78΄ Καντού)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected