Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Ζάκυνθος 2-0 (video)

Χωρίς τίτλοΟ Ηρακλής δέχτηκε το δώρο της Λαμίας, νίκησε 2-0 τη Ζάκυνθο και πλησίασε στον πόντο το ρετιρέ.

Στη δεύτερη διαδοχική ήττα (2-0) υποχρέωσε τη Ζάκυνθο ο Ηρακλής, εκμεταλλευόμενος έτσι τη «γκέλα» της Λαμίας απέναντι στη Ζάκυνθο. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Γηραιός δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, είδε την αντίπαλο να έχει δοκάρι στο 35′ με τον Παπαδημητρίου, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο «καθάρισε».

Ο Πουρτουλίδης με εκτέλεση κόρνερ βρήκε το κεφάλι του Μπαρτολίνι, με τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ στο 72′ και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περόνε σέρβιρε για τον Λουκίνα, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Πλέον οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τη Λαμία για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και, φυσικά, με νίκη θα κάνουν γιορτές στο… ρετιρέ.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (70′ Λουκίνας), Κάσσος (53′ Σιατραβάνης), Ρομάνο (89′ Κυριακίδης), Περόνε.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης (88′ Κρολ), Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (58′ Πέττας), Πιτταράς (78′ Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου.

το βίντεο του αγώνα στο footballeaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected