Super League 1

Βέροια – Νίκη Βόλου 2-0

kaboraΗ Νίκη Βόλου αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο στη Βέροια, που με τέρματα των Κάμπορα και Καλτσά νίκησε με 2-0, φανερώνοντας ότι είναι σε άλλο επίπεδο από την ομάδα της Μαγνησίας.

Επρόκειτο για μονομαχία δύο ομάδων που ξεκίνησαν με τους ίδιους στόχους, αλλά όχι από την ίδια… αφετηρία. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από την κατηγορία, καθώς είναι συνηθισμένοι να μπαίνουν στην ίδια διαδικασία, να παλεύουν για να παραμείνουν στη Super League. Με την πάροδο του χρόνου η Βέροια έχει πάει σε άλλο επίπεδο και πιο πολύ κοιτάζει προς τα πάνω, παρά στις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο της επιστροφής στην Football League. Η αντίθετη πλευρά βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική κατάσταση, αλλά και διοικητική, μετά την παραίτηση του Ανδρέα Πάτση. Οπότε ήταν μια αναμέτρηση με φαβορί. 

Ωστόσο, η Βέροια, αν και είχε τον έλεγχο του ματς, οι διαφορά των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο εμφανής όσο θα περίμενε κανείς στο πρώτο μέρος. Το ματς είχε λίγες, αλλά καλές φάσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα. Θα μπορούσε να είχε γίνει το 1-0 στο 17’ όταν ο Βεργώνης, που είχε πετύχει ένα πολύ ωραίο τέρμα με το αριστερό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στη SKODA Ξάνθη, αστόχησε από πολύ καλή θέση. Τελικά ήρθε στο 38’ μετά από προσπάθεια του Μπαργκάν, που ολοκλήρωσε επιτυχημένα ο Κάμπορα. 

*περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sport-fm.gr

**φωτ. από gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected