Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2

PC170038
Οι παίκτες του Τάσου Ιωαννίδη, ευτύχησαν να προηγηθούν από το πρώτο μέρος και να μπούν στα αποδυτήρια με το 1-0, το οποίο όμως δε κατάφεραν τελικά να κρατήσουν αφού ανατρέποντας το σκορ οι φιλοξενούμενοι, πήραν τελικά το τρίποντο στην Κατερίνη.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ήδη βαρύς και ταλαιπωρημένος από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θεσπρωτό και επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά και απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Νούσια στο 8΄, όταν κεφαλιά του Καραγιάννη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια ο Οικονόμος ανέβηκε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Αντί αυτού όμως στο 35΄ο Βατανιακός άνοιξε το σκορ, όταν σε σέντρα του Ποτουρίδη ο τερματοφύλακας της Θεσσαλικής ομάδας δέχθηκε το αυτογκόλ από τον Κολιό, μετά από κακή συνεννόηση των δυο παικτών της Τσαριτσάνης.

Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο για να αρχίσει το δεύτερο και στο 57΄ σε σέντρα του Νάνου ο Χάμος με κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Οικονόμος στα στημένα δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον Βατανιακό και ήρθε μετά από λίγο η επαλήθευση σε αυτό αφού με τον ίδιο περίπου τρόπο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για 2η φορά και πήραν κεφάλι στο σκορ του αγώνα.

Ήταν το κόρνερ του Παπαϊωάννου αυτή τη φορά που έφερε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί σχεδόν μόνος ο Μανακούσιος με κεφαλιά έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Βατάν της Κατερίνης.

Συνθέσεις

Βατανιακός: Τζήμας, Τα’αχος, Χαρτοματζίδης, Πιριτζάους, Παναγιωτίδης, Σκούρτυ, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Δαδάκος (75΄Μποστάντζυ), Ποτουρίδης, Καραγιάννης (62΄Μυλιόρδος)

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Νούσιας, Καραγιάννης (46΄Γκουντρουμπής), Μανακούσιος, Κολιός, Κούμπουρας, Μάντζιος (46΄Καραγκούνης), Νάνος, Μπαλής, Κουλτσιάκης (87΄Μπαμπαλής)Χάμος, Παπαϊωάννου.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected