Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Διάβολος” το καλοκαίρι ο Μπέιλ;

113754H επιθυμία της οικογένειας Γκλέιζερ να ακολουθήσει τον δρόμο των… Γκαλάκτικος, φέρνοντας στο «Ολντ Τράφορντ» αστέρια παγκόσμιας κλάσης, μπορεί να ερμηνεύεται από κάποιους αναλυτές ως προσπάθεια να αυξήσει την αξία του συλλόγου, ώστε σε ενδεχόμενη πώληση η τιμή να φτάσει τα τρία δις λίρες, ωστόσο όποια και αν είναι τα κίνητρα σημασία έχει ότι η Γιουνάιτεντ αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. 

Ο Γκάρεθ Μπειλ είναι ένα από τα ονόματα για τα οποία οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να σπάσουν και πάλι το ρεκόρ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Εξάλλου, όπως λέγεται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταθέσει υψηλότερη πρόταση στην Τότεναμ για τον Ουαλό άσο, όμως είχε ήδη προχωρήσει η συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, και ο Λουις Φαν Χάαλ είναι μεγάλος θαυμαστής του 25χρονου και με χαρά θα έσπαγε το ρεκόρ που ο ίδιος δημιούργησε το περασμένο καλοκαίρι αγοράζοντας τον Ανχελ Ντι Μαρία έναντι 59,7 εκατομμυρίων λιρών. 

Όμως και ο Μπειλ δεν εμφανίζεται αντίθετος στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στο «Ολντ Τράφορντ» και η προοπτική αυτή ικανοποιεί όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την οικογένεια του. 

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα επιδιώξει να εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος του τιμήματος που πλήρωσε για τον Μπειλ, πριν αποφασίσει να του ανοίξει την πόρτα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει περίπτωση μετακίνησης του Μπειλ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Πηγή: england365.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected