Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Τι δήλωσε ο πρόεδρος στο goaltrikala.gr

tompoylidisΑναλυτικά το ρεπορτάζ του goaltrikala.gr

Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος των Λευκαδίων, Γιώργος Τομπουλίδης έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής «60 λεπτά Ελλάδα» του Νίκου Μανέση για στήριξη του συλλόγου από τους φορείς. Δεν εισακούστηκε από κανέναν με συνέπεια την Τετάρτη τα Λευκάδια Νάουσας να μην αγωνιστούν καθώς δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν τα περίπου 800 ευρώ των εξόδων διαιτησίας.

Αύριο Κυριακή τα Τρίκαλα αγωνίζονται στα Λευκάδια και το goaltrikala.gr επικοινώνησε με τον κ. Τομπουλίδη γιατί το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας:

«Υπάρχει οικονομική αδυναμία. Έχουμε 30 παιδιά και δεν μας βοηθάει κανείς. Το χωριό είναι μικρό και είμαστε μόνοι μας στην προσπάθεια που κάνουμε. Όλα τα παιδιά στεναχωρήθηκαν που δεν έπαιξαν την Τετάρτη. Είναι ταλαντούχα και ακολούθησαν την ομάδα από την αρχή της χρονιάς αλλά δεν υπάρχει συμπαράσταση από πουθενά. Για αύριο δεν ξέρω αν θα παίξουμε. Όλα είναι στον αέρα. Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή μήπως βρεθούν χρήματα για αυτό και δεν έστειλα χαρτί στην ΕΠΟ ότι αποσυρόμαστε. Όμως δεν πρόκειται να τρέξω ξανά μέσα στα μεσάνυχτα να βρω λεφτά για τους διαιτητές. Ασχολούμαι 7 μέρες την εβδομάδα με την ομάδα και δεν βοηθάει κανένας. Μετά το 4ο , 5ο παιχνίδι ήταν δύσκολα για εμάς. Δεν πληρώνουμε παίκτες πλην από κάτι φαγητά και κάποια ενοίκια στην Βέροια από παιδιά που ήθελαν να βοηθήσουν. Το μπάτζετ μας είναι ήδη στα 25.000 χιλιάρικα και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Μακάρι να συνεισφέρουν κάποιοι για να γίνει το ματς μπας και δει κάποιος αυτά τα παιδιά και προχωρήσουν παραπάνω γιατί έχουν ταλέντο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected