Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 17ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ1111

Μία εβδομάδα πριν την εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη της κυβέρνησης που θα πάει μπροστά τη χώρα (λέμε τώρα…) και το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει ένα ντέρμπι κορυφής αλλά και πολλά άκρως ενδιαφέρονται παιχνίδια, με φόντο την παραμονή στην κατηγορία.

Στον απόηχο των τελευταίων μεταγραφικών κινήσεων των ομάδων, με πρωταγωνιστές κυρίως τους ΑΣ Ειρηνούπολης και ΦΑΣ Νάουσα, η αυριανή 17η αγωνιστική συγκεντρώνει τα βλέμματα της σε 8 αμφίρροπα ματς και με “πυρήνα” την αναμέτρηση των Τρικάλων ανάμεσα στους ισόβαθμους Μέγα Αλέξανδρο και ΦΑΣ Νάουσα.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 17η αγωνιστική :

eirinoupoli-paokΑΣ Ειρηνούπολης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Αναμέτρηση του πρώτου με τον τέταρτο της βαθμολογίας στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου, με φαβορί μεν την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη αλλά χωρίς να υποτιμάται ο εξαιρετικός και φέτος ΠΑΟΚ, που είναι πάντα επικίνδυνος στις εξόδους του. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν δύο εξαιρετικές προσθήκες για τη γραμμή κρούσης καθώς απέκτησαν τους Χρήστο Καραγιάννη από Τρίκαλα και Αντώνη Παρσόπουλο από Λευκάδια, με τον πρώτο να τίθεται άμεσα στη διάθεση του προπονητή του. Ο 20χρονος επιθετικός από την άλλη θα φανεί σήμερα αν είναι έτοιμο το δελτίο του, ώστε να ενισχύσει και αυτός την ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα, από τον οποίο θα λείψει ο τραυματίας Στέφανος Κορυτσαίος. Από την άλλη πλευρά, χωρίς προβλήματα θα μεταβούν στο Αγγελοχώρι οι πρωταθλητές, με στόχο να παραμείνουν αήττητοι και να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου


 

Untitled-1Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα : Αναμφισβήτητα το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες, που θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος (1-1 στον πρώτο γύρο, πρόκριση στα πέναλτι για τον ΦΑΣ στο Κύπελλο), ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση έχοντας απόσταση έναν βαθμό από την κορυφή. Ο νικητής αποκτά μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας και ταυτόχρονα νίκης του ΑΣ Ειρηνούπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, η “ψαλίδα” ανοίγει στους τρεις βαθμούς. Για τους γηπεδούχους αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Ντάμτσιος καθώς εκτός αγώνα θα μείνουν οι τραυματίες Χρήστος Μηνούδης και Κώστας Καρβούνης, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν του τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Χρήστος Ακρίβος και Ούλι Ντόι, που θα δοκιμάσουν την τελευταία στιγμή αν θα μπορέσουν να δώσουν το παρόν στο αυριανό ντέρμπι. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” μεταβαίνουν στα Τρίκαλα με όλα τους τα “όπλα” διαθέσιμα, με τον Γιώργο Σγούρδα να έχει πλέον ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ειδικά μετά την προσθήκη των Νίκου Πιπινίκα και Γιώργου Γασπαράτου, αλλά και την επιστροφή του Δημήτρη Πέικου στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Κυπέλλου, εδώ τη διαδικασία των πέναλτι (Παρατηρητής Ημαθίας) και εδώ από τον αγώνα του πρώτου γύρου298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


 

axilleas-melikiΑχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης : Πολύ σημαντικό ματς και στο Γιαννακοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για να…ξεμπερδέψουν νωρίς με οποιαδήποτε σενάρια υποβιβασμού. Αμφότερες διανύουν περίοδο φορμαρίσματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι ματς αήττητοι, στα πέντε από τα οποία απέσπασαν το “ροζ φύλλο”. Ο Τάσος Μπράτσης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μερκούρη Καραλιόπουλο, ο οποίος συνέρχεται σταδιακά από τον (όχι τόσο σοβαρό ευτυχώς) τραυματισμό του στα πλευρά από την προηγούμενη αγωνιστική. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Κερλίδης θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

δείτε εδώ στιγμιότυπα από την περσινή αναμέτρηση (anthemia.blogspot.gr) και εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρουσάρωση00011Το ρεπορτάζ του Φίλιππου Μελίκης είναι μία προσφορά της Κάβας «Παραπούρας» (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)


diabatos-kapsoxoraΑτρόμητος Διαβατού – ΑΕ Καψόχωρας : Στο γήπεδο του επιστρέφει ο Ατρόμητος, υποδεχόμενος το Σάββατο (17/1) την ΑΕ Καψόχωρας. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, αν και οι “κυανόλευκοι” θέλουν τους βαθμούς ώστε να καταφέρουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς να αποφύγουν τα ακραία σενάρια ενώ από την άλλη πλευρά, οι Κυπελλούχοι Ημαθίας θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον (δύσκολο ομολογουμένως) στόχο της παραμονής. Οι Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι, ενώ υπολογίζονται κανονικά και οι νεοαποκτηθέντες Αλέξανδρος Δαλήγκαρος και Τάσος Τσιολάκης. Για τους “κοκκινόμαυρους”, το αυριανό παιχνίδι είναι ένας ακόμη τελικός, με τον Μπάμπη Πιπιλιάρη να επιλέγει σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή για το Διαβατό.

δείτε εδώ στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της περσινής σεζόν (alexandreia-news.blogspot.gr) και εδώ το ρεπορτάζ από τον πρώτο γύρο


 

kouloura-varvaresΠΑΟΚ Κουλούρας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Με τον ουραγό ΠΑΟΚ δοκιμάζεται το Σάββατο η ομάδα του Σάββα Αβετίδη, που μετρά τρία ματς μακριά από τη νίκη. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές από τα μικρότερα τμήματα της ομάδας και κυρίως γεννηθέντες 1998 και 1999. Στην αντίπερα όχθη, οι “πράσινοι” θα μεταβούν στην Κουλούρα χωρίς τους Κώστα Χριστιά που συνεχίζει τη θεραπεία και τον Χρήστο Λίκα, που δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου


 

χαριεσα-σκυλιτσιΑΕ Χαρίεσσας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Ντέρμπι…κιτρινόμαυρων στη Χαρίεσσα, με την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά (8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια) να υποδέχεται τον Άρη, που “καίγεται” για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στην κατηγορία. O Δημήτρης Χαλκιάς αντιμετωπίζει τις απουσίες των Βαλάντη Τοπαλίδη και Λάκη Σταυρίδη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος και Θοδωρής Παμπουχίδης. Μεγάλος απών για τους φιλοξενούμενους θα είναι ο Δημήτρης Γιουρόπουλος, που θα μείνει εκτός λόγω του κατάγματος στο δάχτυλο του χεριού, τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης από τον πρώτο γύρο


 

mesi-atlasΦίλιππος Μέσης – Άτλας Ζερβοχωρίου : “Παγίδες” κρύβει η έξοδος του Άτλα Ζερβοχωρίου στη Μέση, με την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη να προσπαθεί να επανέλθει μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, που την έχουν υποσκελίσει στην 10η θέση της βαθμολογίας. Για τους γηπεδούχους, η υπόθεση παραμονή αποτελεί πλέον μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθώς η απόσταση από την 13η θέση η οποία οριστικά πλέον οδηγεί στην Α2 (υποβιβασμός Λευκαδίων) είναι στους 8 βαθμούς ενώ σε περίπτωση που ισχύει ακόμη πιο ακραίο σενάριο, τότε η υπόθεση παραμονή θεωρείται “βουνό”. Για τους “βυσσινί” οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Γκατζίδης, ο οποίος μετά τον Νίκο Δημοσθένους αποχωρεί από την ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Γιάννη Γαϊτανίδη, που αποβλήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Φίλιππο Μελίκης, ενώ θα απουσιάσει και ο Πέτρος Μπάμπος που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του πρώτου γύρου


 

rodoxori-kleidiΓΑΣ Ροδοχωρίου – Εθνικός Κλειδιού : Ένας ακόμη “τελικός” για τις ομάδες που εμπλέκονται φέτος στα σενάρια υποβιβασμού. Οι “κυανοκίτρινοι”, ιδιαίτερα ενισχυμένοι στο μεταγραφικό παζάρι (αποκτήθηκαν οι Σάκης Παπαδής, Νίκος Αλμαλιώτης, Αλέξης Θεοδοσιάδης και Νίκος Παπαλεξίου) υποδέχονται την ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, η οποία θα πραγματοποιήσει…υπερατλαντικό ταξίδι για το ορεινό Βέρμιο, καθώς θα χρειαστεί να διανύσει 143 χιλιόμετρα με την επιστροφή! Ο Σάκης Γλώσσης υποδέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση και τον Λευτέρη Γραμματικό στις προπονήσεις και πλέον χωρίς προβλήματα απουσιών, προετοιμάζεται για την αυριανή σπουδαία αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” έχουν αρκετές ελλείψεις από τον αυριανό αγώνα, καθώς θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους οι Παναγιώτης Πολυζόπουλος, Κώστας Φιρινίδης, Μάριος Χαϊκάλης, Στέλιος Δημητριάδης και Νίκος Παρασχόπουλος ενώ στη διάθεση του νεαρού προπονητή είναι οι νεοαποκτηθέντες Βασίλης Κωστόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρου

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 17ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :antheon31Το pre game της 16ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


 

ΑΕ Χαρίεσσας (8) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (12)  [0-3]

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4)  [0-1]

ΓΑΣ Ροδοχωρίου [11] – Εθνικός Κλειδιού (13)  [0-1]

Ατρόμητος Διαβατού (6) – ΑΕ Καψόχωρας (14)  [2-1]

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)– Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  (7)  [1-5]

Φίλιππος Μέσης (15) – Άτλας Ζερβοχωρίου (10)  [0-3]

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (2) – ΦΑΣ Νάουσα (3)  [1-1]

Αχιλλέας Νάουσας (9) –  Φίλιππος Μελίκης (5)  [2-0]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected