Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 18ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ11111

Με την 18η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο 24/1 το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, μία ημέρα πριν τις Εθνικές Εκλογές που διαφημίζονται από τα κανάλια ως οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης. Βέβαια κάτι παρόμοιο είχε λεχθεί και στις προηγούμενες, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αναλύσουμε άλλη στιγμή…

Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, τόσο για την κορυφή όσο και για την…μπερδεμένη φέτος κατάσταση με τον υποβιβασμό καθώς και το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής περικλείει ματς ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται στο συγκεκριμένο γκρουπ. Θυμίζουμε πως η κορυφή άλλαξε χέρια, καθώς το ματς του ΑΣ Ειρηνούπολης με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με ότι ακολούθησε της διακοπής στο ημίχρονο. Δύο μέρες όμως αργότερα, οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε φιλική αναμέτρηση, με στόχο να αναδείξουν τη σύμπνοια αλλά και το ότι άφησαν τα πάντα στο παρελθόν…

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 18η αγωνιστική :

naousa

ΦΑΣ Νάουσα – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Ο πρωτοπόρος με τον ουραγό στο αυριανό παιχνίδι του ΔΑΚ Νάουσας, με τους “κυανόλευκους” να έχουν την ευκαιρία για μία ακόμη νίκη αλλά και ο Γιώργος Σγούρδας να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Στη διάθεση του νεαρού τεχνικού και οι Γιώργος Γασπαράτος και Βαγγέλης Ίντος, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν κανονικά, ενώ από την άλλη πλευρά οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ θα μεταβούν στη Νάουσα με στόχο να κάνουν το παιχνίδι τους και να αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες για το μέλλον.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


kapsoxora

ΑΕ Καψόχωρας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Στην Αλεξάνδρεια μεταβαίνει η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, με στόχο το “διπλό” κόντρα στους “κοκκινόμαυρους” που φέτος μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο προπονητές, με τον Μπάμπη Πιπιλιάρη να γνωρίζει τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον Αντώνη Παρσόπουλο αλλά χωρίς τον Στέφανο Κορυτσαίο οι φιλοξενούμενοι που εκτός των άλλων αναμένουν την απόφαση της ΕΠΣ Ημαθίας για την τύχη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ αλλά και στιγμιότυπα από τον αγώνα του πρώτου γύρου


trikala

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νάουσας : Σπουδαίο παιχνίδι στα Τρίκαλα, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Οι “πράσινοι”, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, θα επιδιώξουν την επιστροφή στις επιτυχίες με στόχο να βρίσκονται πάντα στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο. Ο Γιώργος Ντάμτσιος αντιμετωπίζει τις απουσίες των Ούλι Ντόι, Χρήστου Μηνούδη και Σάββα Αθανασιάδη, με τον τελευταίο να προέρχεται από τραυματισμό από το ντέρμπι με τον ΦΑΣ Νάουσα και δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Ωστόσο θα παραμείνει στον πάγκο και εφ’ όσων χρειαστεί θα περάσει ως αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, ο ανεβασμένος Αχιλλέας μεταβαίνει στα Τρίκαλα με την ψυχολογία στα ύψη και με μοναδικό απόντα τον Μερκούρη Καραλιόπουλο (αναρρώνει σταδιακά και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα) θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπα από το ματς της περσινής περιόδου298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


 

skylitsiΆρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Επιστροφή στο Παλαιό Σκυλίτσι για την ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, που υποδέχεται τους πρωταθλητές, μετά τα γεγονότα του Δημοτικού Γηπέδου Αγγελοχωρίου και την αποχώρηση της ομάδας στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον παίκτη – προπονητή τους που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ επιστρέφει ο Χρήστος Τσίπης του Σ. που εξέτισε την ποινή του. Από την άλλη πλευρά, κανονικά στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας Αντώνης Καρατάσος, ενώ πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση του Χρήστου Τζέπη που αναμένει την έκδοση του δελτίου του μετά την απόκτηση του από το Μακροχώρι.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο


 

zerboxoriΆτλας Ζερβοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού : Ματς…αποδείξεων στο Ζερβοχώρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πραγματοποιούν αντίθετες πορείες τις τελευταίες αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Γιώργου Σπυριδωνίδη, μετά από έξι ματς χωρίς νίκη έχει βρεθεί στην 11η θέση της βαθμολογίας και πλέον μάχεται για την παραμονή, σε αντίθεση με τους “κυανόλευκους” που βρίσκονται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας και αρκετά μακριά από κάθε πιθανό σενάριο υποβιβασμού. Για τους “κιτρινόμαυρους” θα απουσιάσουν οι Γιάννης Γαϊτανίδης (τιμωρημένος), Δημήτρης Πρόιος (απέχει από τις υποχρεώσεις) και Φώτης Κρουσταλλάς (επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ επιστρέφει ο Πέτρος Μπάμπος που εξέτισε, με τον έμπειρο τεχνικό να ψάχνει τις λύσεις για να καλύψει τις θέσεις ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα. Χωρίς τον Γιώργο Κλάψη θα παραταχθεί ο φιλοξενούμενος Ατρόμητος, με στόχο να πάρει μία ακόμη νίκη αλλά και τη ρεβάνς για το 0-1 του πρώτου γύρου.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ και εδώ τα στιγμιότυπα του συγκεκριμένου αγώνα


 

barbaresΑγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καθοριστικό παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους ίδιους λόγους. Αμφότεροι χρειάζονται τους βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε πιο καλό momentum (6η θέση με 27 βαθμούς) ωστόσο το πιθανό σενάριο των έξι υποβιβασμών, απαγορεύει κάθε εφησυχασμό. Ο Σάββας Αβετίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κώστα Χριστά (αποθεραπεία) και Χρήστο Λίκα (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ακόμη) ενώ στη διάθεση του τίθεται ο Αργύρης Κουβατσίδης, που εξασφάλισε άδεια από τον στρατό. Για τους “κυανόλευκους”, που προέρχονται από δύο σερί νίκες με τις οποίες σκαρφάλωσαν στη 10η θέση, το αυριανό ματς είναι ένα ακόμη “τελικός”, αναμέτρηση στην οποία ο Σάκης Γλώσσης μπορεί να υπολογίζει και στους Νίκο Παπαλεξίου και Αλέξη Θεοδοσιάδη που εκδόθηκαν τα δελτία τους.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


meliki

Φίλιππος Μελίκης – Φίλιππος Μέσης : Ντέρμπι…Φιλίππων στη Μελίκη, με τους “ερυθρόλευκους” του Γιάννη Κερλίδη να υποδέχονται το συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου, που βρίσκεται σε δυσχερή θέση όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι στο αυριανό παιχνίδι θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το ευρύ 2-5 στο Γιαννακοχώρι και στο αυριανό παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Δύο οι απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό, καθώς Χρήστος Παρσόπουλος (τιμωρημένος) και Βασίλης Κακαγιάννης (εκτός υποχρεώσεων της ομάδας) ενώ ο Γιάννης Γιάννου θα παρατάξει την ομάδα με όλους τους παίκτες στη διάθεση του και με στόχο την έκπληξη.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του ματς του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπασάρωση00011Το ρεπορτάζ του Φίλιππου Μελίκης είναι μία προσφορά της Κάβας «Παραπούρας» (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)


 

kleidiΕθνικός Κλειδιού – ΑΕ Χαρίεσσας : Πολύ μεγάλης σημασίας αναμέτρηση και στο Κλειδί, όπου ο τοπικός Εθνικός θέλει μόνο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα τον έχουν…καθηλώσει στην 13η θέση της βαθμολογίας και το “ροζ φύλλο” είναι αυτοσκοπός, κόντρα σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και θέλει τη νίκη για μην χάσει κι άλλο έδαφος. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι Άρης Πετικόπουλος (τραυματίας) και Νίκος Παρασχόπουλος (τιμωρημένος), ενώ ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Θοδωρή Παμπουχίδη που ταλαιπωρείται από ίωση.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του ματς του πρώτου γύρου και εδώ στιγμιότυπα από τη σεζόν 2012-2013


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 18ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

antheon31Το pre game της 16ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (12) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4)  [0-4]

Εθνικός Κλειδιού (13) – ΑΕ Χαρίεσσας (9)  [0-3]

ΑΕ Καψόχωρας (14) – ΑΣ Ειρηνούπολης (2)  [0-2]

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (6) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (10)  [0-0]

Άτλας Ζερβοχωρίου (11) – Ατρόμητος Διαβατού (5)  [1-0]

ΦΑΣ Νάουσα (1) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)  [5-2]

Φίλιππος Μελίκης (8) – Φίλιππος Μέσης (15)  [3-0]

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3) – Αχιλλέας Νάουσας (7)  [1-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected