Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame του Μεγάλου Τελικού!

0a12-890x395_cΗ μεγάλη μέρα έφτασε! Σε 19 ώρες περίπου το Κύπελλο Ερασιτεχνών του νομού Ημαθίας θα έχει νέο κάτοχο, με την ΑΕ Καψόχωρας (περσινή νικήτρια) να παραδίδει τη σκυτάλη σε έναν εκ των ΦΑΣ Νάουσα ή ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Οι δύο ομάδες, 25 μέρες μετά την αναμέτρηση τους για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αναμετρούνται ξανά με φόντο αυτή τη φορά την πρώτη κούπα της σεζόν 2014-2015. Αμφότεροι έχουν προετοιμαστεί με στόχο την καλύτερη δυνατή εικόνα στον αυριανό αγώνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σημαντικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Δημήτρης Καφές, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, καθώς οι ενοχλήσεις στη γάμπα δεν έχουν αποχωρήσει.

Αμφίβολος είναι και ο Κώστας Κοσμάς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο ενώ σίγουρα εκτός θα είναι ο Σταύρος Κίτσος, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Από την άλλη πλευρά ο “δικέφαλος” θα μεταβεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας με όλα του τα “όπλα”, καθώς εκτός του Γιώργου Μπουκλά του Ελευθερίου που τραυματίστηκε σοβαρά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης, άπαντες θα είναι παρόντες, στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της ομάδας στον τελικό του θεσμού. Το κλίμα στους “ασπρόμαυρους” είναι εξαιρετικό και άπαντες μετρούν αντίστροφα για την αυριανή “μάχη”

Πως έφτασαν οι δύο ομάδες στον τελικό

Ο «δικέφαλος» ζει και αναπνέει για τη φετινή κούπα, κάτι που δεν κατάφερε πέρσι, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό από την ΑΕ Καψόχωρας. Στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» επικρατεί αισιοδοξία για το αυριανό παιχνίδι και με οδηγό την παρουσία της ομάδας στο ΔΑΚ Νάουσας στον πρώτο γύρο (3-3), θα προσπαθήσουν να πετύχουν τον μεγάλο φετινό στόχο τους που είναι η κατάκτηση του τίτλου. Οι αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στον τελικό :

Ημιτελικός : Άτλας Ζερβοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  1-4

ΠροημιτελικόςΑχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  2-3

Φάση των 16Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  1-3

2η αγωνιστική : Χωρίς αγώνα

1η αγωνιστικήΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου  5-0

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΣ Ειρηνούπολης στα ημιτελικά, σε μια αναμέτρηση γκραν γκινιόλ, που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό χάρη στο τέρμα του Νίκου Σαρηγιαννίδη. “Μπαρουτοκαπνισμένοι” οι περισσότεροι παίκτες των “κυανολεύκων” από μεγάλα ματς, αρκετοί εκ των οποίων έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε τελικό Κυπέλλου. Εκτός των άλλων, το σερί των 14 συνεχόμενων νικών (12 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο) έχει δημιουργήσει θετικότατη ψυχολογία ενόψει του αυριανού αγώνα αλλά και ενόψει της μεγάλης μάχης για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πως έφτασε η ομάδα στον τελικό :

Ημιτελικός : ΑΣ Ειρηνούπολης – ΦΑΣ Νάουσα  1-2

Προημιτελικός : ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  5-1

Φάση των 16 : Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΦΑΣ Νάουσα  0-3

2η αγωνιστική : Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα 0-0 (3-5 πεν)

1η αγωνιστική : ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης  5-0

δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα του περσινού τελικού ανάμεσα στην ΑΕ Καψόχωρας και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected