Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Δηλώσεις Παπατάνου και Βλαχοδήμου για την παραμονή τους στην ομάδα

DSCN4221 DSCN4277

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα για τη νέα σεζόν και τα πρώτα…αχνά συμπεράσματα για τον Δημήτρη Χαλκιά είναι γεγονός.

Δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται και φέτος να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα είναι οι Σάκης Παπατάνος και Ζήσης Βλαχοδήμος, δύο παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας και από τα πόδια τους περνούν πολλές αναχαιτίσεις των αντίπαλων επιθετικών.

Οι δύο παίκτες μίλησαν στο ImathiaSportsNews για την ανανέωση τους με τον “κυανόλευκο” σύλλογο και όπως ήταν φυσικό, επικεντρώθηκαν στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους :

Σάκης Παπατάνος : “Η Ναουσα είναι κομμάτι της καρδιάς μου… Η αλήθεια είναι πως με το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος συνέκλινα περισσότερο στο να αποχωρήσω ωστόσο μετά από πιο ώριμη σκέψη παρέμεινα, κυρίως για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και κατ επέκταση την άνοδο στη Γ Εθνική.”

Ζήσης Βλαχοδήμος : “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα τις καρδιάς μου. Το να παραμείνω στον ΦΑΣ ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα, μία επιλογή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη… Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εύχομαι φέτος να πάνε όλα καλά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected