Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή για τον Έβρο Σουφλίου

xatzakos-19657Σερραϊκή παροικία στο Σουφλί, με αφορμή την παρουσία του Μπάμπη Χρυσοστομίδη στον πάγκο του τοπικού Έβρου μεγαλώνει, καθώς μετά τους Μερτίκα, Ζαγκλιβέρη, Ζιγκερίδη και ο Θάνος Χατζάκος θα γίνει κάτοικος της ακριτικής πόλης, αφού πήρε μεταγραφή εκεί.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, νταμπλούχος την περσινή σεζόν με το Παραλίμνιο, εξέταζε εδώ και αρκετό καιρό την πρόταση του Έβρου και αφού δεν προέκυψε κάτι εντός Σερρών πήρε την απόφαση να μετακομίσει, ενώ παράλληλα θα κάνει και την στρατιωτική του θητεία από το Νοέμβριο.

Ο Χατζάκος ξεκίνησε από την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού, για να ακολουθήσει στην συνέχεια ο Εθνικςό Γαζώρου στη Δ΄Εθνική με 38 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ το 2010 αγωνίστηκε στον Μ.Αλέξανδρο Ηράκλειας στην Γ΄Εθνική με 10 συμμετοχές . Το 2011 στον Οδυσσέα Αναγέννησης  της Γ ΄Εθνικής με 10 συμμετοχές, το 2012 στη Δ΄ Εθνική και πάλι με τον Οδυσσέα  Αναγέννησης με 20 συμμετοχές 8 γκολ, ενώ από το 2013 ήταν στον Απόλλων Παραλιμνίου έχοντας 53 συμμετοχές και 7 γκολ.

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected