Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου 1-4 (photos)

alexandriamou (32)Φιλικό τεστ το σημερινό στο Δημοτικό Γήπεδο Νησίου, με τους Τάσο Χουρσουζίδη και Σάκη Παγγούρα να χρησιμοποιούν 15 και 17 παίκτες αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι του Αστέρα Αλεξάνδρειας, με 7 σημαντικές απουσίες και αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση τους ηττήθηκαν από την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα της Δόξας, που παρουσιάζει και φέτος πολύ αξιόλογο σύνολο και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο προσεχές πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος είχε λιγότερες συγκινήσεις, το σκορ ήταν 0-1 χάρη σε τέρμα του Αντώνη Γελαδάρη, ωστόσο στο δεύτερο οι δύο προπονητές προχώρησαν και στις απαραίτητες αλλαγές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετά κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν κυρίως οι φιλοξενούμενοι και με τέρματα των Πατρίκα, Καραντουλαμά και Δεμπρόπουλου, έφτασαν στο τελικό 1-4. Για τον Αστέρα μείωσε προσωρινά ο Καμπούρης.

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας (Τάσος Χουρσουζίδης) : Θυμιόπουλος, Κούκλας Γ., Βουλγαρόπουλος, Δρένος, Καραγιάννης, Λιόλιος, Μωραΐτης Δ., Γκουγρής, Θεοδωρίδης, Καμπούρης, Χαρπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννόπουλος, Μαρτσέλος, Δημόπουλος, Σίμος.

Δόξα Λιανοβεργίου (Σάκης Παγγούρας) : Καραλάζος, Καραμπατζάς, Τόζογλου, Ζαχόπουλος, Γερόπουλος, Πατρίκας, Καραντουλαμάς, Κουτίκας, Γελαδάρης Α., Παπαδόπουλος, Γελαδάρης Σ. Αγωνίστηκαν και οι Ιωάννου, Γιαννόπουλος, Καμανδάνης, Κωνσταντίνου, Λουκάς, Δεμπρόπουλος.

ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτωγραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected