Super League 1

Ατρόμητος – Λεβαδειακός (1-0) Τρεις βαθμοί με το “καλημέρα” (vid)

ImageHandlerΤην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι, χάρη στο γκολ του Μπρίτο και πλέον πάει για το θαύμα στην Τουρκία απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτης παρέταξε τον Ατρόμητο ο Μιχάλης Γρηγορίου. Μπρίτο, Εμπόου, Λε Ταλέκ και Στόιτσεφ βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα, προφανώς σε μια προσπάθεια να ξεκουράσει μερικούς ποδοσφαιριστές τους ενόψει της ρεβάνς της Τουρκίας. Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος έδωσε φανέλα βασικού σε πέντε παίκτες που έφτασαν το καλοκαίρι στην ομάδα.

Με 4-2-3-1 και τον Λε Ταλέκ στην κορυφή, ο Ατρόμητος μπήκε ορεξάτος από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ματς. Ο Λεβαδειακός περίμενε πίσω από τη σέντρα και κυρίως με μακρινές μπαλιές προσπαθούσε να φανεί απειλητικός. Αρχικά στο 40′ ο Βαγγέλης Μάντζιος είχε ένα άστοχο σουτ από μακρινή απόσταση, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μιλιάζες μετά από ωραία κούρσα δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ.

Στην πρώτη του τελική στο παιχνίδι ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Γοδόι βρήκε υπέροχα τον Μπρίτο μέσα στην περιοχή κι εκείνος με σουτ στη γωνία νίκησε τον Τσιντώτα για το 1-0. Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Λε Ταλέκ λίγο έλειψε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Περιστεριωτών, όμως ο κίπερ του Λεβαδειακού έδιωξε εντυπωσιακά την καρφωτή κεφαλιά του.

περισσότερο ρεπορτάζ στο contra.gr

https://vine.co/v/eD3rIBqiILr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected