Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στον Απόλλων ο Σιδηρόπουλος!

10352572_1525971690972618_1734835762147203635_nΗ μεταγραφική περίοδος ιδιαίτερα μεγάλη από φέτος και όλες οι ομάδες μέσα και από τα φιλικά προετοιμασίας, μπορούν πλέον να δουν τυχόν και νεά και να τα αναπληρώσουν.

Έτσι και στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, ο Νίκος Παπανώτας επέλεξε να προχωρήσει σε μία ακόμη προσθήκη για την επίθεση, αποκτώντας τον Χάρη Σιδηρόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στη Θύελλα Φιλώτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων :

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή νεαρό σε ηλικία αλλά με αρκετές εμπειρίες από την Γ΄ Εθνική. Αυτός είναι ο 21χρονος ακραίος επιθετικός Χάρης Σιδηρόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρίτονος στην Θύελλα Φιλώτα. Τον ποδοσφαιριστή διεκδικούσαν τόσο ο Εορδαϊκός όσο και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, αλλά τόσο η γνωριμία του με τον προπονητή της ομάδας μας Νίκο Παπανώτα όσο η αποφασιστικότητα του προέδρου Γιάννη Θεοδωρίδη, έγειρε τη την πλάστιγγα προς την ομάδα μας.

Όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στον μεταγραφικό τομέα, έχουν ως βασικό γνώμονα την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα κερδίσει πολύ άνετα την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected