Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τους…ξέρανε στο 95′ ο Αναστασιάδης!

asterastrΗ Καλλονή πήρε μία “παλικαρίσια” ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρότι αγωνιζόταν από το 84′ με 9(!) παίκτες, χάρη σε γκολ του Ανέστη Αναστασιάδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Απόστολος Γιάννου είχε δώσει προβάδισμα στους Αρκάδες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως η Καλλονή ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 13′ όταν ο Φώτης Γεωργίου πρόλαβε τον Τόμας Κοσίτσκι, πλάσαρε αλλά ο Ντορίν Γκοϊάν σαν… από μηχανής θεός,

Οι Αρκάδες ήταν οι κυρίαρχοι στο ματς, όμως ήταν αρκετά φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Κοσίτσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το πολυπόθητο γκολ, ενώ ο Στάικος Βεργέτης έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Δημήτρη Παπαδόπουπροκειμένου να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του.

Στο 78′ η Καλλονή έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πολ Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη. Το αριθμητικό πλεονέκτημα βοήθησε τους Αρκάδες να ασκήσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση, η οποία απέδωσε καρπούς στο 84ο λεπτό.

Ο Ούγκο Ούκα ανέτρεψε τον Απόστολο Γιάννου μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Αριστείδη Βάτσιο να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Γιάννου, ο οποίος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες της Καλλονής έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν χάρη σε κεφαλιά τουΑνέστη Αναστασιάδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected