Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 4ης αγωνιστικής (photos+video)

pregame_lΑ11111111111111

Και ενώ φαίνεται πως μας αποχαιρετούν οριστικά οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες και τη θέση τους παίρνει το φθινοπωρινό σκηνικό, η Α1 Ερασιτεχνική μπαίνει στην τέταρτη της στροφή, με τη διεξαγωγή το Σάββατο (10/10) μίας ακόμη πολύ ενδιαφέρουσας αγωνιστικής.

Οι ομάδες με το απόλυτο μέχρι στιγμής (ΦΑΣ Νάουσα και ΑΣ Ειρηνούπολης) αγωνίζονται εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, με τους περσινούς πρωταθλητές να έχουν πολύ δύσκολο έργο στην Αλεξάνδρεια κόντρα στον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη είχε γνωρίσει την ήττα πέρσι από τον “δικέφαλο”, σε μία από τις ελάχιστες “γκέλες” μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Επισκοπή, ενώ αμφίρροπα και χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί (κυρίως λόγω αγωνιστικής κατάστασης) είναι και οι αναμετρήσεις σε Διαβατό, Ροδοχώρι, Χαρίεσσα και Γιαννακοχώρι.

Ας δούμε το ρεπορτάζ των ομάδων 24 ώρες πριν τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Naousa pontiaki

ΦΑΣ Νάουσα – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Νάουσας και δεύτερο συνεχόμενο κόντρα σε νεοφώτιστη. Το συγκρότημα του Δημήτρη Χαλκιά κατέχει το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, αν και στο αυριανό παιχνίδι του ΔΑΚ Νάουσας, αντιμετωπίζει τρεις σημαντικές απουσίες. Εκτός λόγω τιμωριών θα είναι οι Σωκράτης Λαμπριανίδης (ο οποίος θα απουσιάσει για τα επόμενα έξι παιχνίδια!) και Βαγγέλης Αβραμόπουλος (η δεύτερη αγωνιστική από τις τέσσερις) ενώ τραυματίας είναι ο Γιώργος Πατατούκας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει στον πάγκο.

Από την άλλη πλευρά, με απουσία της τελευταίας στιγμής θα μεταβεί στη Νάουσα η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που προέρχεται από την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Εκτός αποστολής θα είναι ο Σωτ ήρης Παπαδόπουλος, που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και εκφράζονται φόβοι για βαρύ διάστρεμμα, ωστόσο η ομάδα του Σάκη Παγγούρα αναμένεται να δώσει τη μάχη της για την απόσπαση θετικού αποτελέσματος.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 59.80 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

paok Eirinoupoli

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον περσινό κυπελλούχο και τον αντίστοιχο πρωταθλητή. Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη, που οφείλει να υπερβάλει εαυτόν αν θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στον σκληροτράχηλο και ποιοτικό “δικέφαλο”.

Για τους γηπεδούχους ωστόσο πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που για άλλη μια φορά θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού. Εκτός λοιπόν και από το αυριανό παιχνίδι οι Γιώργος Μπουκλάς του Ε., Γιώργος Μπουκλάς του Α., Ανδρέας Μπουκλάς, Θανάσης Κίτσας, Κυριάκος Θεοδώρος, Αλέξης Τόλιος και Νίκος Κίτσας, ενώ στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής προστέθηκαν και αυτά των Λευτέρη Κίτσα, Χάρη Ταραπόσου και Χρήστου Θεοδώρου, που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη πλευρά, σίγουρος απών είναι ο Μανώλης Χουϊλουλίδης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ αμφίβολος είναι ο Χρήστος Πίτος, που χτύπησε στην προπόνηση και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 26.86 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-0

 

χαριεσσα αε αλεξανδρειας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Εκ διαμέτρου αντίθετη η ψυχολογία των δύο αυριανών αντιπάλων, με τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό και τους “πράσινους” να φιγουράρουν στην τρίτη θέση αήττητοι και άκρως αποτελεσματικοί στην επιθετική τους λειτουργία.

Για τον Σάββα Αβετίδη, το αυριανό παιχνίδι αποτελεί σημαντικό κριτήριο για τη συνέχεια, καθώς μια ήττα θα δυσχέραινε το ήδη βεβαρημένο κλίμα στην ομάδα και στην αυριανή προσπάθεια κόντρα στους νεοφώτιστους, ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Κανδηλίδη που δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο, του Αντώνη Καρολίδη που είναι τιμωρημένος ενώ τελευταία στιγμή θα φανεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρόν ο Βαλάντης Τοπαλίδης, που είχε απουσιάσει στο ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από την άλλη πλευρά, ο Κυριάκος Καρασαββίδης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Δημοσθένη Πέτκο που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο θα απουσιάσει ο Άγγελος Κούκλας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 32.17 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

 

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα Trikala

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι της κατηγορίας διεξάγεται αύριο στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού. Οι δύο ομάδες έχουν επιδείξει εντυπωσιακή εκτελεστική δεινότητα στα μεταξύ τους παιχνίδια, με αποκορύφωμα το περσινό 2-4.

Για το αυριανό ματς, αρκετά είναι τα ζητήματα που έχουν να λύσουν οι δύο προπονητές, καθώς για τον γηπεδούχο Ατρόμητο εκτός για μεγάλο διάστημα θα είναι οι Χρήστος Δημόπουλος και Κώστας Ισλαμίδης, που έχουν αναχωρήσει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και κάτω από τα δοκάρια αναμένεται και πάλι να κάτσει ο εντυπωσιακός 16χρονος πορτιέρο Νικολαΐδης Μπάκος, που έχει καταγράψει δύο συνεχόμενες πολύ καλές αποδόσεις στο ενεργητικό του.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs

Για τους φιλοξενούμενους, εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Σάββας Αθανασιάδης, Κίμωνας Τερζίδης (τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα στην προπόνηση), Κώστας Καρβούνης, Ούλι Ντόι και Σίμος Καραούσογλου, ενώ δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τον τραυματισμό του περσινού σκόρερ της ομάδας, Βασίλη Παπαδόπουλου που θα μάθει τη σοβαρότητα του τραύματος την ερχόμενη εβδομάδα. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Λάμπης Ασημακόπουλος και Γιώργος Ντάμτσιος, με τον δεύτερο να εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.74 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-4, 2013/2014  1-1, 2012/2013  3-2, Κύπελλο 2012/2013, 1-0

Episkopi Κοπανος

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Κοπανού : Τοπικό ντέρμπι με τεράστιο ενδιαφέρον στη Επισκοπή. Ο Κεραυνός υποδέχεται τον ΓΑΣ Κοπανού, δύο ομάδες που προβιβάστηκαν από τον 2ο όμιλο της περσινής Α2 Ερασιτεχνικής.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα το προηγούμενο Σάββατο (4-0 από τον ΦΑΣ Νάουσα), ωστόσο επιστρέφει στην έδρα της, όπου παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατή (τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Απόντες για τον νεαρό τεχνικό οι Χρήστος Λίκα (τραυματίας), Γιώργος Αδαμίδης και Άγγελος Εμμανουήλ (επαγγελματικές υποχρεώσεις)

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

12006776_516215185221212_972325872_o

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σγούρδας δεν αντιμετωπίζει καμία απουσία ενόψει του αυριανού ντέρμπι καθώς και ο νεαρός πορτιέρο Ταραπάνος επιστρέφει μετά την ποινή της μίας αγωνιστικής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί για τους “κιτρινόμαυρους” μία ευκαιρία να αποδείξουν πως ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου αλλά και η εντός έδρας απώλεια βαθμών από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, είναι παρελθόν.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 7.92 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 4-0, 2013/2014  1-1

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα makroxvri

Αχιλλέας Νάουσας – Μακροχώρι : Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Γιαννακοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στηρίζουν φέτος πολλά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να αποσπάσουν “ροζ φύλλο” αγώνα στο πρωτάθλημα και το αυριανό ματς αποκτά βαρύνουσα σημασία για το “κυανόλευκο” συγκρότημα.

Μέτριο το ξεκίνημα και για τους “ασπρόμαυρους”, που μετρούν μία νίκη σε τρία παιχνίδια, ωστόσο παρουσιάζουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που κυνηγά το αποτέλεσμα μέχρι τέλους. Για τους δύο προπονητές, Παναγιώτη Καραμεταξά και Μάκη Γιαννόπουλο δεν υπάρχουν κάποιες απουσία για την αυριανή αναμέτρηση και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η έκβαση αυτής.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 31.32 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

rodoxori meliki

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης : Ματς αποδείξεων και στο ορεινό Βέρμιο και κυρίως για τους “κυανόλευκους” είναι ιδιαίτερα σημαντικό κυρίως ως προς την ψυχολογική ανάταση μετά το (απροσδόκητα) μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στην ίδια βαθμολογική θέση και οι “ερυθρόλευκοι”, που μετρούν μόλις μία ισοπαλία σε τρία ματς και χρειάζονται επίσης τους βαθμούς για να ανακάμψουν.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Ο Σάκης Γλώσσης μετρά και πάλι αρκετά προβλήματα όσον αφορά τις απουσίες παικτών, καθώς εκτός θα είναι οι Δημήτρης Θεοδοσιάδης και Νίκος Τσαγκεράς, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ο Πάνος Μωυσίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του πόδι και ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση ενώ αμφίβολοι είναι οι Σάκης Ρίσσου (φάνηκε να υποτροπιάζει στο ματς του Κοπανού και θα δοκιμάσει τελευταία στιγμή) αλλά και ο Σπύρος Κοτζαχρήστος που ταλαιπωρείται από ίωση.

Από την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής για τον Γιάννη Γιάννου θα είναι ο Αντώνης Πιτσάβας, που υπέστη θλάση και θα απουσιάσει τρεις με τέσσερις εβδομάδες ενώ και ο Δημήτρης Γούτσης δεν θα μεταβεί στο Ροδοχώρι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κανονικά στην αποστολή θα είναι ο Μιχάλης Γιάννου, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Φίλιππο Μέσης.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 54.11 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-2


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (16.00) :

ΦΑΣ Νάουσα – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Κοπανού

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Αχιλλέας Νάουσας – Μακροχώρι

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα μετά από δύο αγωνιστικές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected