Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης 1-0 (photos)

_DSC7949Η συνηθισμένη ατάκα που αναφέρεται πολλές φορές στο ποδόσφαιρο είναι η “καρδιά του πρωταθλητή”, ωστόσο σήμερα στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας αυτή που τελικά “μίλησε” ήταν η καρδιά του Κυπελλούχου!

Η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη παίζοντας με πολύ πάθος και ψυχή σε όλο το 90λεπτο, πέτυχε μια μεγάλη και σπουδαία συνάμα νίκη με αντίπαλο τον πρωταθλητή και αήττητο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ΑΣ Ειρηνούπολης.

Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους που αψήφισαν τη βροχή, οι γηπεδούχοι με τέρμα του Βασιλείου στο 72ο λεπτό απέσπασαν το τρίτο “ροζ φύλλο” αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφεραν όχι μόνο να σβήσουν το αρνητικό χάντικαπ των πέντε βαθμών, αλλά και να φτάσουν στο +5 μετά από τέσσερις αγωνιστικές! Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη παρουσίασε το πιο μέτρο πρόσωπο μέχρι στιγμής στη σεζόν και έχοντας μόλις μία καλή στιγμή στο σημερινό παιχνίδι, γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

_DSC7991 _DSC8015

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μέτριο και κυρίως αναγνωριστικό πάνω σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Σε μερικά σημεία μάλιστα είχε συγκεντρωθεί πολύ νερό από τις συνεχόμενες βροχές και δυσκόλευε αφάνταστα τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι απέκτησε έναν πιο έντονο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να επισκέπτονται με απειλητικές διαθέσεις τα καρέ του Σταματέλου. Ο έμπειρος πορτιέρο μάλιστα χρειάστηκε να δείξει τα εξαιρετικά του αντανακλαστικά σε δύο περιπτώσεις, μία με τον Γιώργο Κίτσα σε τετ-α-τετ και μία απέναντι στον Καραμήτσο.

Το τέρμα που σημείωσε ο ΠΑΟΚ είχε και αρκετή δόση τύχης καθώς στη σέντρα που επιχείρησε ο Βασιλείου από πολύ πλάγια, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ξεγέλασε τον Σταματέλο και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Ακολούθησε ένα…τρελό πανηγύρι σε εξέδρες και αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους πλέον να καλούνται να κρατήσουν το σημαντικό αυτό προβάδισμα.

Στα 20 λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν τον Κασαπίδη. Ο “δικέφαλος” κράτησε το υπέρ του 1-0 και στο τέλος πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης και μάλιστα με το ίδιο σκορ όπως την περσινή χρονιά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Λαδάς, Μπεκτάς, Μπουκλάς Αν., Βασιλείου, Κίτσας Σ. (90+3′ Στεργιόπουλος), Καραμήτσος (90+1′ Θεοδώρου Κυρ.), Καρατάσος, Χαρισούδης, Ζωγράφος (87′ Κίτσας Β.), Κίτσας Γ.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Γ. (60′ Κουκουράκης), Αργυρίου, Τενεκετζής, Συμεωνίδης Χ., Παπαδόπουλος Ν., Πετκάκης, Γιαουτζής, Τσιούπρος (46′ Γασπαράτος), Έξαρχος, Καρυπίδης (83′ Παπαδόπουλος Λ.)

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected