B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ακαδημία Μακροχωρίου 8-0

DSCN0278

Εντυπωσιακός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Απόλλων, που “φιλοδώρησε” με 8 τέρματα την Ακαδημία Μακροχωρίου και “θρονιάστηκε” μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη ήταν καταιγιστική και με ποικιλία στους σκόρερς, έφτασε σε ευρύ σκορ ενώ μετρά ήδη 23 γκολ σε 5 ματς, τρία για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο! Οι “πράσινοι” φαντάζουν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, παρά το γεγονός πως ξεκίνησαν τη χρονιά με το αρνητικό χάντικαπ των δύο βαθμών λόγω της περσινής τιμωρίας.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Το σκορ στο πρώτο μέρος ήταν 3-0, χάρη σε τέρματα των Καϊσίδη (το πρώτο και το τρίτο) και του Κουτρουλιά, βάζοντας γερές βάσεις ενόψει του δεύτερου 45λεπτου. Ένα διάστημα που οι “πράσινοι” ήταν ακόμη πιο αποτελεσματικοί και με τέρματα των Χατζηγεωργίου (έφτασε τα 6 και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ), Καρυπίδη (2) και Σιδηρόπουλου (2) έφτασαν στο εμφατικό 8-0 που είναι και η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη μέχρι στιγμής σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Ημαθίας.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γώγος, Ορφανίδης, Δημητρούσης Χ., Γερμάνης, Μουχτάρης (48′ Δημητρούσης Κ.), Μιχαηλίδης, Καρυπίδης, Κουτρουλιάς, Μπαξεβάνης (52′ Σερέτης), Καϊσίδης (60′ Σιδηρόπουλος), Χατζηγεωργίου.

Ακαδημία Μακροχωρίου : Μανιόπουλος, Τσακελίδης (70′ Μωυσίδης), Απόσογλου, Κελεσίδης, Παπαδόπουλος Σ., Κικίδης (57′ Μπατσίλας), Παπάς, Σιδηρόπουλος Α., Παπαδόπουλος Κ., Σαρκατζής, Παπακωνσταντίνου (46′ Καρατζάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected