Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 5ης αγωνιστικής (photos+video)

pregame_lΑ111111111111111

Με την κοινή άποψη πως το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής είναι από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών, συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο (17/10) η πρώτη κατηγορία στην ΕΠΣ Ημαθίας, με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2015/2016.

Η μοναδική ομάδα που συνεχίζει με το απόλυτο των νικών είναι αυτή του ΦΑΣ Νάουσα, το οποίο όμως “κινδυνεύει” στον Κοπανό, σε μία ακόμη δύσκολη έξοδο της ομάδας του Δημήτρη Χαλκιά. Εκτός αυτού, στο αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζουν η σπουδαία αναμέτρηση στον Άραχο, το τοπικό ντέρμπι στα Τρίκαλα αλλά και το ματς “αποδείξεων” στο Μακροχώρι.

Ας δούμε αναλυτικά το pregame των αναμετρήσεων της 5ης “στροφής” του πρωταθλήματος, μία ανάλυση του SportsUp που πλέον έχει γίνει θεσμός και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, όσο και από τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

ΣΗΜΑ ΓΑΣ Naousa

ΓΑΣ Κοπανού – ΦΑΣ Νάουσα : Ένα ακόμη από τα πολλά τοπικά ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νάουσας, με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους φίλους και των δύο ομάδων. Ο “πληγωμένος” ΓΑΣ Κοπανού, που προέρχεται από την ήττα στην Επισκοπή αλλά και από τον οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο κόντρα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να ανέβει ψυχολογικά και αυτό θα αναζητήσει αύριο κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) ΦΑΣ Νάουσα.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

12006776_516215185221212_972325872_o

Ο Γιώργος Σγούρδας, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, δεν αντιμετωπίζει κάποια σημαντική απουσία για το ματς του Σαββάτου ενώ και ο Βασίλης Στογιάννης που χτύπησε σε μια από τις προπονήσεις της εβδομάδας, νιώθει πολύ καλύτερα και θα είναι στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Αντιφάκο, που αγωνίστηκε στην Επισκοπή με πόνους στο δάχτυλο του χεριού, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για κάταγμα και θα είναι παρόν στο αυριανό παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Χαλκιάς προετοίμασε την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βαγγέλη Αβραμόπουλο, Νίκο Παντζαρτζίδη και Σωκράτη Λαμπριανίδη, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Γιώργος Πατατούκας που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 6.93 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

αε αλεξανδρειας Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού : Εξαιρετική η εικόνα που παρουσιάζουν οι “πράσινοι” στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με την νεοφώτιστη ομάδα να βάζει τις βάσεις για μια αξιόλογη πορεία που μέχρι στιγμής μπορεί να χαρακτηριστεί πρωταθλητισμού. Αντίπαλος αύριο ο Ατρόμητος Διαβατού, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με μόλις έναν βαθμό συγκομιδή, πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Άγγελου Κούκλα και Γιώργου Λέκκα, που είναι αμφότεροι τραυματίες ενώ από την άλλη πλευρά, γνωστά είναι τα προβλήματα για τους “κυανόλευκους”, με ποδοσφαιριστές που είτε αποχώρησαν για επαγγελματικούς λόγους (Χρήστος Δημόπουλος, Κώστας Ισλαμίδης) είτε μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες (Αντώνης Καραβασίλης και Γιώργος Κλάψης στη Θύελλα Σταυρού)

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 24.70 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

pontiaki Eirinoupoli

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΣ Ειρηνούπολης : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στον Άραχο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από ήττες την προηγούμενη αγωνιστική. Για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα ωστόσο, εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις από το εκτός έδρας παιχνίδι στη Νάουσα, όπου παρά την ήττα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και “γέμισε” με αισιοδοξία τους φίλους της ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, οι πρωταθλητές απογοήτευσαν στην Αλεξάνδρεια, όπου γνώρισαν τη δεύτερη φετινή τους ήττα (μετά το 0-1 από τον ΦΑΣ Νάουσα στο κύπελλο) από τον ΠΑΟΚ και το αυριανό παιχνίδι είναι “τελικός” για το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζιαρίδη καθώς μόνο η νίκη το διατηρεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Με μία απουσία θα αγωνιστεί η Ποντιακή Νεολαία καθώς εκτός είναι ο Σωτήρης Παπαδόπουλος που έχασε λόγω τραυματισμού και τον αγώνα στη Νάουσα, ενώ επιστρέφει ο Μανώλης Χουϊλουλίδης από πλευράς φιλοξενούμενων που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.92 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Trikala paok

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μεγάλο παιχνίδι στα Τρίκαλα ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική. Οι μεν “πράσινοι” παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα, ανακάμπτουν σταδιακά και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, οι δε “ασπρόμαυροι” εντυπωσιάζουν για μία ακόμη σεζόν όπου παρά το -5 από την περσινή τιμωρία, φιγουράρουν ήδη στην 6η θέση.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs Χωρίς τίτλο

Αρκετά τα προβλήματα για τον Γιώργο Ντάμτσιο στο αυριανό παιχνίδι, καθώς εκτός του Βασίλη Παπαδόπουλου δεν θα αγωνιστούν οι επίσης τραυματίες Κώστας Καρβούνης, Σίμος Καραούσογλου και Ούλι Ντόι, ο απών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων Κίμων Τερζίδης αλλά και ο τιμωρημένος Κώστας Χαλβατζής, που αποβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο Διαβατό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Υφαντίδης που δεν θα έχει στη διάθεση του τους Γιώργο Μπουκλά του Ε., Γιώργο Μπουκλά του Α., Θανάση Κίτσα, Αλέξη Τόλιο και Νίκο Κίτσα που παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 14.32 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-1  2013/2014, 2-3  2012/2013  3-2

meliki Episkopi

Φίλιππος Μελίκης – Κεραυνός Επισκοπής : Δύσκολη έξοδος για τον 5ο της βαθμολογίας Κεραυνό, που αντιμετωπίζει στη Μελίκη τον τοπικό Φίλιππο, που απέσπασε σπουδαία ισοπαλία με πολύ καλή εμφάνιση από τον ΓΑΣ στο ορεινό Ροδοχώρι.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου δείχνει πως βρίσκει σταδιακά τα πατήματα της και με τις τελευταίες προσθήκες φαίνεται πως διαμορφώνει χαρακτήρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μοναδικός απών για τον έμπειρο τεχνικό ο Αντώνης Πιτσάβας, που συνεχίζει τις θεραπείες για τη θλάση που υπέστη ενώ για τον Κεραυνό επιστρέφει ο Χρήστος Λίκα ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Για το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη, που θα παρατάξει την ομάδα στη Μελίκη, με στόχο να διατηρηθεί σε ανοδική τροχιά μετά τις πρώτες αγωνιστικές, εκτός παραμένουν οι Άγγελος ΕμμανουήλΓιώργος Αδαμίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ σε πιο εντατικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Σταύρος Χαραλαμπίδης, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων από την Κ17 του ΠΑΟΚ.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης

Χιλιομετρική απόσταση  : 43.49 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 8-0

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα χαριεσσα

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας : Γειτονικό ντέρμπι στο Γιαννακοχώρι, με τον Αχιλλέα να αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά προέρχεται μάλιστα από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, χάρη σε τέρμα του Αντώνη Γιαμαλίδη λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με το Μακροχώρι. Από την άλλη πλευρά, ουραγός παραμένει η ΑΕ Χαρίεσσας που δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μέχρι στιγμής και κάθε παιχνίδι πλέον είναι σημαντικό για το συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη.

Από πλευράς απουσιών για την αναμέτρηση, η μοναδική είναι αυτή είναι του τραυματία Γιώργου Κανδηλίδη από πλευράς “κιτρινόμαυρων” ενώ οι δύο προπονητές μετρούν τις επιστροφές των Νίκου Σύγγα (εξασφάλισε άδεια από τον στρατό) και Αντώνη Καρολίδη, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 16.20 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-2  2013/2014, 1-0  2012/2013, 1-2

Μακροχώρι – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Σπουδαίο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου μετρά μία νίκη και τρεις ήττες μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τους “κυανοκίτρινους” που παρά τις αντίθετες προβλέψεις, δεν έχουν καταφέρει να πάρουν “ροζ φύλλο” αγώνα στο πρωτάθλημα.

Για τους γηπεδούχους, που προέρχονται από την ήττα στο Γιαννακοχώρι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δεν υπάρχουν απουσίες στο αυριανό παιχνίδι ενώ αρκετά είναι τα προβλήματα για τον Σάκη Γλώσση, που θα καταλήξει τελευταία στιγμή στην αρχική ενδεκάδα.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Απόντες είναι οι τραυματίες Δημήτρης Θεοδοσιάδης και Πάνος Μωυσίδης, με τον δεύτερο να μην γλυτώνει τελικά το χειρουργείο στο δάχτυλο του ποδιού. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Σάκη Ρίσσου που δεν αγωνίστηκε και το προηγούμενο Σάββατο ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις ο Νίκος Τσαγκεράς, που είναι απολύτως καλά μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 36.44 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

 

μπαλα9

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (16.00) :

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΣ Ειρηνούπολης

ΓΑΣ Κοπανού – ΦΑΣ Νάουσα

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Φίλιππος Μελίκης – Κεραυνός Επισκοπής

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού

Μακροχώρι – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα μετά από τέσσερις αγωνιστικές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected