Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0 (photos)

_DSC8947Όπως αναμενόταν εξελίχθηκε η σημερινή αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνήγησαν εξίσου τη νίκη.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο μπροστά σε 300 περίπου θεατές, που παρά το γεγονός πως δεν είδαν κάποιο τέρμα, απόλαυσαν δυνατές μονομαχίες και παιχνίδι τακτικής.

Οι “πράσινοι” κατέγραψαν τις πιο σημαντικές στιγμές στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ (που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες) ήταν αυτός που θα μπορούσε την τελευταία φάση του αγώνα να πάρει το πολύ σημαντικό “τρίποντο”, το δοκάρι όμως του Μουσκεφτάρα διατήρησε το 0-0, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.

_DSC8958

Η άριστη κατάσταση του γηπέδου, παρά τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, βοήθησε σημαντικά ώστε στο πρώτο κυρίως ημίχρονο να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 15ο λεπτό όταν ο Σάββας Αθανασιάδης επιχείρησε το σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα και κατέληξε λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Κασαπίδη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδειξε τα αντανακλαστικά του στη φάση του 22ου λεπτού όταν το σουτ του Γιώργου Ντάμτσιου (μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του ίδιου) αποκρούστηκε εντυπωσιακά στη γωνία της εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ελαφρώς, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο ακόμη καλές στιγμές, αρχικά με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα όταν ο Αθανασιάδης έκανε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Βελικούδης όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

_DSC8941 _DSC8972

“Καρμπόν” φάση και στο 72′ με πάσα αυτή του φορά του Ντάμτσιου, ο νεαρός όμως επιθετικός έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασαπίδη.

Όπως περιγράψαμε στην αρχή του ρεπορτάζ, στο 90ο λεπτό, ο Σπύρος Κίτσας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μουσκεφτάρας απέκρουσε με γροθιές η μπάλα όπως πήρε περίεργη τροχιά και αφού χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε κόρνερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Μπακάλη

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs Χωρίς τίτλο

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Σερμπίνης, Αθανασιάδης (89′ Δρομπουλιανούδης), Κιρκιλιανίδης, Βελικούδης, Σαλτουρίδης, Μηνούδης Α., Ελευθεριάδης, Παντριάς, Ντάμτσιος (89′ Ασημακόπουλος), Μηνούδης Χ. (78′ Μητσιώτης)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Λαδάς, Ταραπόσος (68′ Κίτσας Λ.), Βασιλείου, Κίτσας Σ., Καρατάσος, Καραμήτσος (88′ Μάρκου), Κίτσας Γ., Θεοδώρου Κυρ., Μπεκτάς, Ζωγράφος (53′ λ.τ. Κίτσας Χ.)

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected