Super League 1

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-0 (vid)

ocfp_aek_7Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός που διέσυρε τους “κιτρινόμαυρους” με 4-0.

Μποτία, Ιντέγε πέτυχαν από ένα γκολ, ενώ δύο σημείωσε ο Φορτούνης για τους “ερυθρόλευκους”, που έφτασαν τις 7 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Super League.

Τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες ξεκίνησε ο Μάρκο Σίλβα κόντρα στην ΑΕΚ αφήνοντας στον πάγκο τον φορμαρισμένο Φορτούνη, ενώ οι γρήγοροι Τζίμι Ντουρμάζ και Σεμπά αποτέλεσαν τα “φτερά” της επίθεσης του Ολυμπιακού. Από την άλλη ο Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός αποστολής τον Ρόλαντ Βάργκας, ενώ προτίμησε τον Πέτρο Μάνταλο αντί του Ντιέγκο Μπουονανότε για το ρόλο του 10αριού.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και έψαξαν το γρήγορο γκολ. Ωστόσο η ΑΕΚ ήταν αυτή που κατέγραψε την πρώτη τελική του αγώνα στο 12ο λεπτό. Ο Μάνταλος πίεσε τον Κασάμι, ο Αραβίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε εκτός περιοχής, με τον Ρομπέρτο να μαζεύει. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον “Τσόρι” να κάνει το μακρινό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπαρόχα. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αυτός ακριβώς που ήθελε ο Δέλλας. Η ομάδα του περίμενε πίσω από τη μεσαία γραμμή, φεύγοντας ταχύτατα στις αντεπιθέσεις.

Από μια τέτοια φάση λίγο έλειψε να έρθει το πρώτο γκολ στο 26′. Ο Ντίντακ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πλατέλλας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κατάφερναν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ντομίνγκες εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Μποτία ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Ντίντακ και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κυρίως με τον Μάνταλο και τον Πλατέλλα από τα δεξιά να φτιάξουν φάσεις, όμως δεν ανησύχησαν την εστία του Ρομπέρτο. Να σημειωθεί ότι στο 41′ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Ιντέγε.

δείτε το υπόλοιπο ρεπορτάζ και το βίντεο με τα γκολ στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected