Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Νέα Γενεά Νικομήδειας 0-4

12180167_1021390304561474_2889853_n

Πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησε η Νέα Γενεά Νικομήδειας και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τους Απόλλων Αγίου Γεωργίου και Ολυμπιακό Νάουσας. 

Η ομάδα του Γιώργου Κεσίδη, χάρη σε ένα εντυπωσιακό τέταρτο από το 65′ έως το 80′ όταν και σημείωσε τα τέσσερα τέρματα(!) πήρε την πολύτιμη νίκη και έφτασε τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο, έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου ωστόσο δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί νικών μετά το εντυπωσιακό “διπλό” στην Αγία Βαρβάρα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με ελαφρά υπεροχή της ομάδας του Χρήστου Μανσούρ που προσπάθησε με πολλά τρεξίματα και πρέσινγκ να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Με κινητήριο μοχλό τον δραστήριο Κώστα Πάτρα βγήκε αρκετές φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, ενώ από την άλλη πλευρά οι “κιτρινόμαυροι” ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι, έχοντας πιο έμπειρους παίκτες στο ρόστερ άρχισαν σταδιακά να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Μαστορόπουλου και από το 65′ μέχρι το 81′ πέτυχαν τέσσερα τέρματα, σφραγίζοντας τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Αρχικά στο 65ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος έκανε τη βαθιά μπαλιά με στόχο τον Κουκλανιώτη, αυτός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ στην κλειστή γωνία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 71′ ήταν η σειρά του Λεωνίδα Μαχανίδη να χριστεί σκόρερ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νέα Γενεά, ενώ στο 78′ ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Κουκλανιώτη, ήταν αυτός που έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 81′, μετά από το “ένα-δύο” με τον Κουκλανιώτη και ωραίο τελείωμα προ του Μαστορόπουλου.

Στο 89′ άπαντες στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης “πάγωσαν” όταν ο Λεωνίδας Μαχανίδης δέχτηκε τη μπάλα με δύναμη στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να παρουσιάσει τάσεις λιποθυμίας και ζαλάδας. Αμέσως ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παρασκευαΐδης τον μετέφερε με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου (ευτυχώς) διαπιστώθηκε πως δεν συνέτρεχαν λόγοι ανησυχίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Δεβετζίδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Μαστορόπουλος, Μπαλτζής Θ., Νούρης, Μυλωνάς (72′ Παππάς), Ευαγγέλου, Πάτρας Κ., Φεζουλάς (72′ Γκατζίδης), Πάτρας Ρ., Βασιλείου, Γιαννόπουλος, Μπαλτζής Δ.

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γιαϊτανίδης, Μαχανίδης Θ., Κελεσίδης, Συμεωνίδης, Ιατρόπουλος, Καρίπογλου (82′ Δεμιρχανίδης), Κουκλανιώτης, Τζίμος, Παπαδόπουλος, Μαχανίδης Λ. (89′ Αγιαννίτης), Σιδηρόπουλος (58′ Πασχαλίδης).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected