Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-1

paok1Βόλτα στο ντέρμπι έκανε ο ΠΑΟΚ, που είχε ένα εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος… ξέχασε να κατέβει και έχασε μοιραία το ντέρμπι με 3-1.

Ένας ΠΑΟΚ-ταλιμπάν έκανε σκόνη τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ασέλγησε πάνω στο πτώμα του Τριφυλλιού (3-1) κατακτώντας δίκαια τη νίκη.

Ο “δικέφαλος” έδειξε να θέλει περισσότερο το τρίποντο, κέρδισε τη συντριπτική πλειονότητα των προσωπικών μονομαχιών, τις πρώτες και δεύτερες μπάλες, χτύπησε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου και με ηγέτη τον εκπληκτικό Ροντρίγκες επέστρεψε εμφατικά στις επιτυχίες και έστειλε τον Παναθηναϊκό έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Το ντέρμπι της Τούμπας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές στο πρώτο δεκάλεπτο και να πραγματοποιούν αναγνωριστικό παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να αρχίζει σταδιακά να ανεβάζει στροφές και να έχει το πρώτο σουτ προς την εστία του Στιλ με τον Ζάιρο στο 16′.

Οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν επιλέξει να επιτεθούν από τη δεξιά πλευρά εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Ροντρίγκες (κυρίως), αλλά και του Ζάιρο. Ο Ροντρίγκες μάλιστα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 27′ από τον Ταυλαρίδη (η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής) το οποίο άλλαξε τις ισορροπίες του ματς.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected