Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύρασος – Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-0

db92ffc1107a6f0c56b48557cd4b9e81_LΠολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από δίκαιη νίκη για τον Πύρασο.

Κέρδισε 2-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης κι επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο αγωνιστικές. Οι “κυανόλευκοι” σκόραραν στο 62ο λεπτό με τον Τσιουρέλη και στο 90ό με τον Αναστασίου, σε ένα ματς που ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία!

Στο πρώτο μέρος, ο Τσιουρέλης βρέθηκε σε καλή θέση στο 11ο λεπτό αλλά το σουτ του πήγε πάνω στον γκολκίπερ Γούπο, ο Κοντοβάς από πλάγια δεξιά είχε σουτ ψηλά άουτ στο 24ο, ενώ από κόρνερ του ίδιου παίκτη στο 32ο, ο Στεφανής πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και πριν σουτάρει από κοντά ο αρχηγός του Πυράσου, έδιωξε ο Κορομηλάς. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία καθώς ο Αναστασίου σούταρε και ο Γούπος με δεύτερη προσπάθεια, καπάκωσε την μπάλα πριν την “τσιμπήσει” ο Κοντοβάς.

Ο Πύρασος ήλεγχε το παιχνίδι, με τους παίκτες του να πηγαίνουν πρώτοι στις μονομαχίες, να έχουν καλή αμυντική συνοχή και να βγαίνουν με αξιώσεις μπροστά. Στο 53′ ο Μαλακασιώτης, από ατομική και πάσα του Κοντοβά, βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι αλλά αντί να σουτάρει προτίμησε να κάνει πάσα που δεν είχε κατάληξη σε συμπαίκτη του, για να φθάσουμε στο 62ο λεπτό όταν έγινε το 1-0. Ο Αναστασίου πέρασε φοβερή πάσα από το χώρο του κέντρου στην πλάτη της άμυνας για τον Τσιουρέλη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο Γούπος προσπάθησε να αποκρούσει αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το τέρμα.

Σε αντίθεση με το ματς κόντρα στη Νεοκαισάρεια, ο Πύρασος ανέβασε στροφές και εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους στα μετόπισθεν του Οικονόμου Τσαριτσάνης, έχοντας αρκετές φάσεις για δεύτερο γκολ νωρίτερα από το 91ό λεπτό οταν και σημειώθηκε.

Στο 67′ ο Κοντοβάς ανετράπη από τον Αγρόδημο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή να του δείχνει κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη όπως ζήτησαν οι γηπεδούχοι, στο 70′ σουτ του Κοντοβά από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Γούπος, ενώ στο 77′ ο ίδιος παίκτης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν έφυγε τετ-α-τετ, όμως αντί να πλασάρει, προτίμησε να περάσει τον τερματοφύλακα που μάζεψε την μπάλα.

Στο 89ό λεπτό από ωραίο γύρισμα του Κοντοβά, ο Τσιουρέλης σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε σωστά με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπόρας και το τελικό 2-0 έγινε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αναστασίου πήρε την μπάλα σχεδόν στο κέντρο, προχώρησε ξεπερνώντας δύο αντιπάλους, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με το μυτάκι, την έστειλε στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Πύρασος: Χαλάτσης, Καψιώτης, Χατζητρακόσιας, Μπόρας, Κοτζαθανάσης (80′ Πλασταράς), Στεφανής, Μαλακασιώτης (57′ Καρακώστας), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς (90′ Καραγιώργος), Αναστασίου.

Οικονόμος: Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας (81′ Μαστροδήμος), Κορομηλάς, Γκαμπέτας(70′ Κωστόπουλος), Μπαλής, Σενκάι, Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης (81′ Δημητρέλης), Καραγκούνης.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected